Ez milyen fajta kutya lehet és kb. mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja milyen fajta kutya és hogy kb menyibe kerül az kérem írja meg. Előre is köszönöm.
2014. aug. 20. 21:37
1/21 anonim válasza:
Szerintem de nem biztos, Akita. Az árát nem tudom. Ird be a googleba hogy fehér akita, ott több képen is megtudod nézni.
2/21 anonim válasza:
szerintem keverék...nem láttam még olyan fajtisztát, akinek felemásan állnának a fülei..
3/21 KGabi0000 válasza:
Szerintem is Akita,de ezek rohadt drágák,legalábbis ha jól tudom.
4/21 anonim válasza:
Kit érdekel a kutya amikor olyan csini csaj is van a képen? :D Am. az akita hasonlít rá. De lehet, hogy valamilyen vegyes, de attól még aranyos. :D
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
Csini csaj? Mert szőke és műszempillája van?
7/21 anonim válasza:
Semmiképpen sem akita. Alapból rávágnám, hogy szamojéd, de nekik nem lehet kék szemük, úgyhogy vagy valami szami keverék, vagy egy fehér husky kölyök: [link]
8/21 anonim válasza:
Szerintem ez egy kölyök husky lehet, mert kék a szeme.
9/21 anonim válasza:
Szerintem is inkább szamojéd, kb. 100 000 Ft-nál kezdődik. És ha esetleg ilyet szeretnél, jegyezd meg, hogy nem a szépsége alapján választunk kutyafajtát, kérdező.
10/21 anonim válasza:
2.válaszoló
minden kölyök lekonyult füllel születik, és akiknek felnőtt korukban hegyes lesz, azoknak van hogy egy ideig felemás lesz, mert nem pontosan egyszerre állnak fel nekik, csak hogy értsd :)
am én is inkább samoyed-re tippelek, mert az akitáknál kizáró ok a kék szem. minél sőtétebb annál jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!