Ez milyen fajta kutya lehet és kb. mennyibe kerül?
Ha valaki tudja milyen fajta kutya és hogy kb menyibe kerül az kérem írja meg. Előre is köszönöm.
Pont jó képet találtál 11-es válaszoló. A többi képen nem is így néz ki ez a fajta husky kölyök :) (Lehet eltévedt a kép a sok kutyakölyök közt :))
Egyébként semmi nem garancia arra, hogy fajtatiszta, törzskönyves, standard kutya van a képen. Simán lehet keverék vagy hibás egyed.
Szerintem legjobban egy szamojédra hasonlít, a szemét leszámítva.
hát mondjuk ha valóban valami szamoyed husky szerűség akkor ebből a büdös életben nem lesz házörző.
De nézhetsz spicceket.
Kutyát még mindig nem kinézet alapján választunk, meg mert "nekem az ilyen kutyák tetszenek".
Egyébként szánhúzókból sose lesz házörző. Maximum megugatják a betörőt.
hát keresgéltem ahogy mondtátok és ha szamojéd és husky keverék akkor valami ilyesmi kutya lehet :
az északi szánhúzó fajták nehezen nevelhetőek, mert önállóságra lettek tenyésztve. És nem igénylik azt a közeli kapcsolatot az emberrel, mint pl a juhászkutyák.
Nem kezdő kutyásoknak valók.
Szerintem ha ez a kölyök tetszik, akkor vegyél inkább amerikai-kanadai fehér juhászkutyát.
Utolsó: csak régen voltak amerikai-kanadai fehér juhászok, ma már svájci fehér juhászkutyák (az FCI is ilyen néven fogadta el őket): [link]
Egyébként egyetértek, bár ez még elég ritka fajta Magyarországon, úgyhogy meg kell válogatni, hogy honnan veszi az ember... Az ára pedig jóval 100.000ft fölött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!