Milyen zöldség-gyümölcs lenne jó kutyámnak keverve? Én almára vagy banánra gondoltam, sárgarépa nem igazán vált be.
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 14:38
1/2 anonim válasza:
Mi bajod volt a répával? Amúgy elképzelem a kutyákat és az őseiket, hogy banánt falnak kétpofára a fáról.Mert a banán, az tipikusan kutyagyomorba való
2/2 anonim válasza:
Az alma jó, nagyon jó vitaminforrás, de azért nem kilószámra kell adni. Banánt az enyéim is szoktak kapni, de keveset, és akkor, ha mi is eszünk, tehát külön nekik nem veszünk banánt, mert minek? Néha jó nasinak, de amúgy szerintem nem létfontosságú tápanyag számukra. Répa is jó vitaminforrás, de az se kilószám természetesen. Enyéim azt is ritkán kapnak, általában ha húsleves van, akkor.
A cékla még az, ami egészséges. Nyáron szoktak dinnyét kapni, barackot, a fáról eszik le maguktól a szilvát, meggyet, a málnát a bokorról. A többit nem tudom, nem igazán etetek ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!