Jó lenne nekem egy Westie? (Bővebb lent! )
Szeretnék egy kutyát, legjobban westiet, de kíváncsi vagyok illik-e hozzám. Szeretek sétálni, futni, bringázni, tehát a Dunához is vinnénk. Amíg kicsi, és nem vagyok otthon, vigyáznának rá, vinnék sétálni 2-3 óránként. Mikor már nagyobb (1-2 éves) már egyedül maradna otthon kb.: 6-7-8 órát. Rendesen vinnénk sétáltatni, vinnénk nagy kertbe ahol áshat kedvére, de amúgy a napjai lakásban telnének 54nm-en. Tanítanánk normálisan, játszanánk vele a parkban, van a házunk mögött egy agilyti pálya.
A helyesírási hibákért bocsi, telóról vagyok. Ha valami nem egyértelmű írjatok, adok kommenteket! ;)
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsónak rosszindulatú hiszed. Nem értesz.
Elég egy westienek 54nm… sőt többiek is. Egy kutyát kell vinni sétálni.
Kérdező: ha ragaszkodsz hozzá fizesd meg az árát.
www.franerwestie.hu
Én ezt nem tudom megérteni..Mármint hogy annyi gyönyörű kidobott/leadott kutya van, minek kell horror összegekért kutyát vásárolni?!
A westie persze imádni való kutya, jó helyen lenn nálad szerintem. DE. A helyedben körbenéznék a fajtamentőknél ÉS a gyepmesteri telepeken, innen nevetséges áron vihetsz ki kutyát. Sok westie keverék van, ők miért nem jók? Azt a rengeteg pénzt amit félretettél meg elköltheted pl. kutyaiskolára, ahol te is okosodsz a kutyussal együtt, így lesz 'olcsón' egy jól nevelt kutyád :)
Nekem is volt fajtatiszta kutyám, a mostani meg sintértelepről van (keverék) és soha a büdös életbe nem fogok drága pénzért tenyésztőtől kutyát venni, amíg ennyi kutya sínylődik a menhelyeken. Szuper kutyák vannak ott is, okosak, gyönyörűek, szeretetre méltóak, hát kell ennél több? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!