Jó lenne nekem egy Westie? (Bővebb lent! )
Szeretnék egy kutyát, legjobban westiet, de kíváncsi vagyok illik-e hozzám. Szeretek sétálni, futni, bringázni, tehát a Dunához is vinnénk. Amíg kicsi, és nem vagyok otthon, vigyáznának rá, vinnék sétálni 2-3 óránként. Mikor már nagyobb (1-2 éves) már egyedül maradna otthon kb.: 6-7-8 órát. Rendesen vinnénk sétáltatni, vinnénk nagy kertbe ahol áshat kedvére, de amúgy a napjai lakásban telnének 54nm-en. Tanítanánk normálisan, játszanánk vele a parkban, van a házunk mögött egy agilyti pálya.
A helyesírási hibákért bocsi, telóról vagyok. Ha valami nem egyértelmű írjatok, adok kommenteket! ;)
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem remek élete lenne :)
De ugye tudod hogy egy Westie higyj nekem mostanában komolyabb mondom
100.000-150.000Ft-nál kezdődik
Sajnos minden tenyésztőt ismerek. Magam is tenyésztek este tényleg 100.000ft egy Westie.
Esetleg a fajta mentők?
NE vegyélk 100.000 alatt! Sajnos aki ilyen 40-60 ezerért árulja apróhirdetéses oldalakon, az biztos, hogy szaporító, a kutyái bedig betegek, és közük sincs a Westie-hez. Nálunk nézz körül inkább:
www.mywestie.hu
www.happywhite.hu
Ők igazi, megbízható tenyésztők :)
Egyébként ha ezt, amit leírtál tudod biztosítani neki a következő 10-15 évben, akkor simán bevállalhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!