Amikor a BARF-oztam elmúlt a kutyám allergiája. Vissza tértem tápra és újra előjött. Mit tegyek?
Eddig tavasztól őszig véresre rágta magát a kutyám.
Bármilyen tápot kaphatott nagyon sokfélét kipróbáltunk. Acana hipoallergén tápját is! Tavaly kezdtem a BARF-ot (sok jót hallottam róla) és nem jött ki az allergiája.Aminek nagyon örültem.Viszont sajnos ahonnan eddig vettem a húst felemelték az árakat. Plussz sokszor mire mentem elfogyott a hús.Így vissza kellett hogy térjek a tápra.Mivel kicsi a fagyasztóm,így rendelni se tudok nagyobb mennyiséget amit eltárolnék.Az érné meg.De 1-2 kg-nál többet nem tudok elraktározni sajnos.Ennyit meg sehol nem szállítanak ki.
2 hónapja újra tápozok és a kutyám újra rágja magát :/
Nem tudom mit kéne neki enni adnom,hogy újra elmúljon neki.
Aldi Romeo-t kap.Szüleim ezt tudják megvenni,mivel jelenleg nincs munkám.
Amint lesz melóm veszek neki vmi spécibb tápot,bár mindenki az allergiás kutyákra az Acana bárányosat ajánlotta,de ez mellett is rágta magát kutyám.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit adjak neki enni,ami jó is meg nem jön ki az allergiája.
Voltam ezzel orvossal.Ő azt mondta,hogy pollenre allergiás,mert a csirkét,bolhát,bűzmirigyet kizártuk.Na meg télen nincs jelen az allergia.
Teljes kivizsgálás meg 60-80 ezer ft körül van.Az se biztos,hogy hoz eredményt.Egyik ismerősöm is megcsináltatta és nem jutottak semmire se vele.
Azért írtam ki,hogy a tápnál jobb ételt tudtok e javasolni,viszont BARF-ozni főként hely hiány miatt nem tudok! :/
Nem hagyjuk szenvedni,de orvosnál nem voltunk,lefertőtlenítettük a sebet,most már begyógyult ahol kirágta,körömvirág krémmel kenjük.Szépen gyógyulnak a sebek.
Doki adna neki injekciót és annyi. Meg 3 napra gyógyszert,elmúlna neki..1 hét múlva újra vakarná magát 4 évig ez volt!! egy időszak alatt 20 ezret ha nem többet hagytunk a dokinál.
Utána meg magunk megoldottuk.Lehet hogy nem szűnik meg a probléma,de a dokinál se szűnt meg csak 1 hétig.
Nyersnél meg abszolút nem jött elő neki.
Ingyen elvihető fagyasztós hűtő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!