Pit Bull, vagy Amstaff a kutyám?
A kutyámról szeretném azt megtudni, hogy Pit Bull vagy Amstaff, esetleg keverék?
És még annyit szeretnék megtudni, hogy 4 hónaposan a 7kg az jó testsúly neki?
Előre is köszönöm!
Ez valami kis cuki mix, remélem a megvásárlásával nem valami szaporítót támogattál.
Nem mellesleg ezek a szöges nyakörvek max dísznek jók és egy ilyen pici kutya még kárt is tehet magában vele.
Egyébként nekem is van, sőt, kb. minden alkalomra van külön nyakörvünk...ha pl. vacsizni megyünk párommal és jönnek a kutyák is, van "ünneplős", de pl. egy sima kocsmázáshoz nekünk is van hasonló szöges...fő, hogy stílusosak legyünk:)
ma 17.15
Az nem szöges nyakörv.
Szegecselt. Van közte némi különbség. Én nem használok ilyesmit, de pl semmi pénzért nem raknék a kutyáimra sem pink színűt, sem vastag, népi motívumokkal ékesítettet, sem kristályokkal kirakottat.
Jaja, ez szegecselt nyakörv.
Szöges nyakörve leginkább a pásztorkutyáknak van/volt és azok ilyenek:
Az én pit keverékem kicsike, de 4 hónaposan 10-11 kg volt.
Mekkora a marmagassága?
Mivel eteted?
Keverék egyébként a tiéd is.
Valami bull típusú mix, így akár jó is lehet a 7 kiló, bár könnyebben meg lehetne állapítani egy olyan képről, ahol oldalról, vagy felülről látszik.
Viszonyításként, a staffbullom (felnőttként kb fele akkora, mint egy amstaff) 6 hónaposan 10 kiló.
15-ös vagyok.
30 cm-hez végülis nem rossz a 7 kg.
Az enyém akkoriban 40 cm környékén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!