Gyerekfogkrémmel moshatok fogat a kutyusomnak? 6 hónapos, epres fogkrém
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 20:48
1/8 anonim válasza:
A kutyák nem szeretik az édeset, szerintem nem díjazná, ha a szájában kotorásznál ilyen ízzel.:)
2/8 anonim válasza:
Mi a francnak egy kutyának fogat mosni? Nem gyerek, nem kell neki gyerek fogkrém.
3/8 anonim válasza:
Az mi állatorvosunk abszolút nem ajánlotta még a kutyafogkrémek használatát sem! Inkább vegyél neki rágókákat, pl préselt csonot, vagy ha udvaron vana kkor szárazkiflit.A lényeg,hogy sokat rágjon és akkor tuti nem lesz baja a fogainak. Azt a pénzt pedig inkább költsd ilyen algás tablettákra, állatorvonál lehet venni,750 ft az 50 db,testsulytól függően napi 1-2 tabletta.Megéri,mert csillogni fog a bőre, nem lesz kellemetlen a szájszaga.Nekünk bevált és kutyám szereti is.Ilyenre költsd a pénzed ne a mesterséges anyagokra.
4/8 anonim válasza:
Denta stix = fogmosás,nehogy megmosd a fogát.
5/8 anonim válasza:
A fogkrém 6 hónapos, vagy a kutya?
Minek kéne egy kutyának fogat mosni?
6/8 anonim válasza:
Az én állatorvosom kifejezetten ajánlotta a kutyafogkrém és kutyafogkefe használatát. A Denta Stix-ről megmondta, hogy nem garantálja a hatását, a fogmosás pedig biztosan megelőzi a fogkövet. Gyerekfogkefével moshatod a fogát, de fogkrémet vegyél állatorvosnál vagy állatpatikában, mert az embernek való nem jó. Olyan pasztát is lehet kapni, amit csak bele kell nyomni a kutya szájába és nem kell hozzá fogkefe. Ha kölyökkorától hozzászoktatod, akkor hamar megszokja.
7/8 anonim válasza:
a kutyádnak azért lesz fogköve mert minden szart megetetsz vele.nekem már 20 éve vannak kutyáim, és egyiknek se volt semmi baja a fogaival.pedig nem adtam nekik csodaszereket meg denta stixet! nem kell a kutyának semmi.Ha megfelelően van táplálva sokat rág akkor nincs szüksége ilyen butaságokra! ne kínozd ezzel
8/8 A kérdező kommentje:
nincs fogköve és nem etetem dolgokkal, csak kicsit rossz a szájszaga az utóbbi napokban
van rágókája, rágós "fogkeféje" is
akkor állatorvossal beszélek
amúgy nem jól harap szegény kutya, a felső foga beleharap az ínyébe:(
2010. jan. 16. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!