Milyen tápot ajánlanátok egy cukorbeteg kutyusnak?
Ha váltani szeretnél, nyugodtan megmondhatod az állatorvosnak. Meg fogja érteni, ha pl. nem tudod az általa ajánlott tápot kifizetni. Valószínűleg tud ajánlani mást.
De szerintem hasonlítsd össze az összetevőknél a szénhidrát tartalmat, és hogy abból mennyi a cukor (ha az is rajta van). Az a legfontosabb.
A másik legfontosabb, hogy rendszeresen kapjon enni a kutya, naponta több étkezésre lebontva, és ne maradjon ki étkezés.
2.!
Miért lényeges?
3.!
Persze, napi háromszor kap enni és sosem marad ki. De az állatorvos nem tud mást ajánlani azért itt érdeklődöm.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Szerencsére az én kutyáimnak nincs ilyen jellegű problémájuk, de az egyiknek volt már súlyos bélfertőzése, és arra Hill's gyógytápot kapott. Az állatorvosunk is azt javasolta. És ha jól tudom a Hill's-nek van cukorbeteg kutyáknak való gyógytápja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!