Milyen kutyikat ajánlanátok társasba? Amelyikkel nem sok a gond. +h tunnám meggyőznianyát h legyen kutyim mert 6 éve igérgeti. és egyke vagyok, osztályba sincs lb. -m csak sima barátok vannak akikkel csak asuliba vok
Minden kutyának megvan az alap igénye, de vannak amik kényesebbek (pl. hamarabb megfáznak...), vagy vannak amik sokkal több törődést igényelnek, stb. Rengeteg kutyás portál van a neten, keresgélj rá kutyafajtákra, melyek tetszenek vagy hogy milyen méretűt szeretnél és olvasd el mik az igényei, mit kell tudni róla. Vagy akár egy szimpla menhelyről hozott kutya is tud cuki lenni, nem kell rögtön a legdrágább kutyára vágynod.
Szerintem a szüleidnek meg mondd el azt, amit itt leírtál, hogy szeretnél egy kutyát (akár mutathatsz is képet a fajtáról, amit kinéztél), ha látja rajtad, hogy tényleg szeretnél tuti megengedik.
Én anyukámat úgy győztem meg, hogy egyfolytában mondogattam hogy mennyire szeretném, és hogy milyen jó hatással lenne rám és volt mikor sírtam is, de megérte, mert megengedte és szülinapomra apukámtól kutyust fogok kapni.
Először is el kell dontened hogy hazban akarod tartani vagy udvaron. Hogy milyen méretű legyen és a fajtáját.
De elmehetsz egy menhelyre is.
A környezetedben elkezdesz menhelyek honlapját nézegetni. Lehetőleg felnőtt kutyákat. Ha megtetszik egy, amelyikre azt írják, bírja a lakást, sokszor mutasd meg az anyukádnak.Igérd meg, hogy takarítasz, ápolod, képes leszel korábban kelni, hogy levidd, stb.
Azért nem kölyköt írtam, mert azokkal igen sok a gond, amíg fiatalok.
Köszi mindenkinek!
Pusszi :-D :) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!