Ti honnan ( webáruház vagy bolt) szereztétek be a kutyatokkal a cuccokat ( póráz, tálka, stb. )?
Ha bolt akkor legyszi boltnevet írjatok
Ha webáruház akkor vagy nevet, de inkább linket ha lehet :)
Ha bolt akkor Alphazoo és Fressnapf, ritkán térek be, csak ha a közelben van, egy-két cuccért. :)
De webshopokban sokkal gyakrabban vásárolunk! Igazából a kutyámnak ahány féle cucca van, annyi féle helyről való... Szóval rengeteg, a legjelentősebbeket leírom. :)
A [link] a kedvencünk! Imádjuk őket, törzsvásárlók vagyunk, mostanában ajándékot is szoktunk kapni a rendelések mellé. Innen rendelem minden hónapban a tápot és mellé mindig egy-két extra meglepetést is a kutyusomnak. A másik abszolút kedvenc a [link] . Talán innen van a legtöbb felszerelése a kutyámnak. Óriási nagy választék, főleg KONG termékekből, ami számunkra fontos, hiszen ez a kedvenc márkánk. Innen van a szobakennelje is, és még nagyon sok dolog, de a legtöbb játék. Harmadik helyre az [link] -t tenném, extra gyors a kiszálíltás, pedig szlovákiai magyarok csinálják, így nem is az országon belül van. Itt is nagy a válszték, bár játékokból silány a választék, nincs is innen sok dolgunk csak 1-2 labdaféle. De egyébként rengeteg dolog megtalálható, itt főleg a kutyakozmetikai részt szeretem, onnan viszont jelentőseket vásároltam! Ők voltak a top három, de ezenkívül rengeteget ismerek, és rengeteg helyről vásároltam már.
[link] (Főleg a vadászkutyás felszerelések miatt szeretem)
[link] (Nagy választék, tápokból is!)
[link] (Red Dingo termékek minden mennyiségben! Innen van egy pórázunk és egy nyakörvünk is. :) )
[link] (Elég csekély a választék, de itt találtam meg a tökéletes fekhelyet, amit a kutyám érkezése előtt legalább 3 hónapig kerestem..., valamint kapható Nylabone és egy pár "különlegesebb" KONG játék! Még ha nem is nagy a választék belőle :))
[link] (A választék itt sem nagy, de gyakran vannak akciók, néha benézek. Innen a felmosószert emelném ki, itt a legolcsóbb, és itt található meg mind a 3 illat. (Sanidog, Sanicat)
[link] (Akármilyen hihetetlen, de néha a Tchibonál is vannak kutyafelszerelések. Imádjuk, hiszen a legjobb minőség szinte az egész országban, kutyacuccoknál is! Néha érdemes benézni!)
Körülbelül ennyi, remélem kielégítő volt a válaszom. :D Tuti kihagytam 2-3at, de ha beírod a Google-be, hogy "kutyafelszerelés webshop", ezer félét kidob még, a legtöbbet még mi sem próbáltuk ki, mert általában kistestűeknek nagyobb a választék... Véleményem szerint viszont ezek a legjobbak!
Felszerelést a két kisállatboltból veszem, kaját a tenyésztőtől rendelünk.
Tálakat a 100 forintosban vettem neki, mivel ugyanolyan anyagból lehet kapni jó minőségű tálat, csak nem kerül 3x annyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!