Van egy kutyám, állandóan ugat rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem fajtiszta a kutya, csahát szeptember körül születet,, én meg ugyebár csak 2hetente jövök haza, az egyetem miattt. és nem ismer vagy ilyesmi. mit tegyek?2010. jan. 15. 13:24
1/6 anonim válasza:
Az ugatás nem feltétlenül "idegen ember jött a területemre" jelent. Lehet, hogy csak nagyon örül és azért csahol. A kis 4 hónapos szobakutyánk is mindig megugatja a páromat amikor hazajön, pedig imádja.
2/6 A kérdező kommentje:
nem, mert ahogy meglát, állandóan ugat
2010. jan. 15. 14:46
4/6 A kérdező kommentje:
ez nem segitség, bocsi... valami kajával nem vehetném rá hogy ne ugasson?
2010. jan. 23. 12:22
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak szeret kéne neki!! ha haza mész akkor játsz vele, vigyél neki finom nasit! de ne csak neki!! pl.: vegyél patogatott kukoricát és nézd a tv.-ét a kutyussal és őt is kináld meg agyálj neki is belőle. Játsz vele sokat, beszélj hozzá. egyszerűen csak szeresd!!! ne arra akard rávenni hogy ne ugasson, mert azt megérni ha becsapják! Csak szeresd! tegyél meg érte, vele bármit! Szórakozz vele, amit ő is akar azt csináljátok: kint játék meg ilyenek! De azért ne vegye át az írányítást!! Reméem segítettem! :)
6/6 anonim válasza:
mi nem segítség? a kölyök kutyák nem nagyon szokták megugatni az embert, csak félelmükbe.. lehet valami miatt nem tetszel neki... egy kis jutalomfalat, párizsi, virsli, sajt, grillcsirke:D csodákra képes... egyetemen tanultál ilyen remek módon fogalmazni, és ilyen helyesen írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!