Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Belehalhat egy kutya csak...

Belehalhat egy kutya csak simán a tüzelésbe?

Figyelt kérdés

Nem az én kutyám, mielőtt meg akartok kövezni hogy miért nincsen ivartalanítva. Viszont a családhoz tartozott szegényke, és pont tegnapelőtt voltunk náluk látogatóban a mi 6 hónapos kan kutyánkkal. A szuka napok óta lázas volt és nem evett. A gazdija azt mondta nehezen viseli a tüzelést és emiatt beteg.

Ma halt meg szegény, és most nagyon félek, mert ha valami más betegsége volt, azt elkaphatja a mi kutyánk is. Vagy tényleg csak a tüzelésbe halhatott bele?

Ma ugyebár ünnepnap van, nincs doki, de holnap elvigyem szerintetek? Vagy ne reagáljam túl?

2014. aug. 20. 11:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem itélkezést kértem!! Én sem tartom helyesnek hogy nem figyeltek rá jobban, de ne okítsatok, nem erről szól a téma.
2014. aug. 20. 12:16
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Hol ebben az ítélkezés? Sajnálom szerencsétlen ebet ismeretlenül is, de az nem ítélkezés, hanem ténykérdés, hogy nem való nekik kutya. És azért írjuk neked, mert ők nem írtak ki kérdést. Te viszont, ha felelős kutyatartó vagy, akkor segíthetsz nekik, és taníthatod őket is felelősségre, hátha lesz még kutyájuk (vagy legalább mondd meg nekik, hogy ÍGY jobb, ha nincs).
2014. aug. 20. 12:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Dehogy mondom meg nekik! Szüleim korúak, nem oktathatom ki őket! Egyszer már megpróbáltam valamiről elmondani hogy nem jó úgy ahogy ők csinálják, fél évig alig szóltak hozzám. Szóval ez nem alternatíva. Amúgy lehetett kullancs csípés is. :(
2014. aug. 20. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy gennyes méhgyulladás...

Mindenesetre biztos nem a tüzelésbe halt bele.

2014. aug. 20. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is babesiára gondoltam.Függetlenül attól,hogy szüleid korúak,még állatkínzást követtek el azzal,hogy nem vitték orvoshoz,hanem hagyták meghalni kínok között.Nálunk fejlettebb országban ez bűncselekmény és bilincsben viszik el az elkövetőket,a koruktól függetlenül.

Ha orvos látta volna a kutyát,a tulajok nem mondanak akkora kreténséget,hogy tüzelésbe halt bele.

Ez nem szeretet,hanem állatkínzás.A szeretet nem az,hogy kaját adnak neki naponta és megsimogatják

Remélem,több kutyájuk nincs és nem is lesz.

2014. aug. 20. 12:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Légyszives ne szidjátok őket! Én sem örülök neki hogy így történt, de volt kint orvos és azt mondta hogy semmi baj, túl lesz rajta (ezt most tudtam meg)
2014. aug. 20. 13:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elhiszed?Elment ügy az orvos,hogy sem kezelést,semmit nem adott és ennyivel letudta,hogy nem lesz semmi baja?
2014. aug. 20. 13:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ez nem is az én dolgom, mert nem az én kutyám. Engem csak az érdekel hogy az enyémnek lehet-e valami baja. Holnap elviszem a dokihoz, maximum felállítom a mérlegre, hogy ne fölöslegesen menjek el.
2014. aug. 20. 13:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha babesiás volt,akkor az nem terjed kutyáról kutyára,de az nem árt,ha megmutatod orvosnak.Csak az a baj,hogy ő sem tudja,miben halt meg a másik kutya,úgyhogy azt sem tudja megmondani,megfertőzhetik-e valamivel.
2014. aug. 20. 15:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam mi az a babesia, most utánaolvastam, hát nem kizárt hogy ez volt neki a baja. Legalábbis hányás, láz, gyengeség, étvágytalanság, ezek stimmelnek. Szomorú, de mostmár mindegy. Majd elviszem az enyémet holnap.
2014. aug. 20. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!