Lehet berni pásztorral súlyt huzatni?
Hivatalosan minden fajta nevezhet, legalábbis úgy tudom.
Szerintem kutyafüggő, próbáld ki, hogy tetszik-e neki.
Nekem 11 hónapos 50 kilós kan bernim van. A tenyésztő azt mondta, hogy 1 éves kora előtt ne húzassak vele nagy súlyt, de az ő kutyái sohasem húztak. Mivel nagyon sok és jó hó volt a környékünkön az elmúlt hetekben és láttam, hogy borzasztóan szeretne húzni, kipróbáltam a szánkót. Imádja!!! Két kisgyermekem van, 5 és 7 évesek, egyenként 20 kilósak. Őket húzza felváltva, de meg sem kottyan neki.Én futok mellette, mert nem engedem szabadjára, megijedne, ha a szánkó rámenne a lábára. Erre nagyon figyelni kell, mert akkor sokként fogja megélni.
Egyébként kifejezettem súlyhúzó tréningeket is tartanak néhány kutyasuliban, de erről a neten többet olvashatsz.
Milyen súlyt? Mondjuk egy hullát?
Köszönöm!!!! Már rég nevettem ilyen jót!!!!!! :o)))))))Tavaszt hozott ebbe a hosszú télbe!!! :o))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!