Milyen kutyás ajánlotok nekem?
Jó, jó, de akkor is nem tart ki mellette, és ez már olyan mint a kidobás. Csak a kutya részéről rosszabb.
Mert ő mindig kitart a gazdája mellett, de a gazda olyan hálátlan, hogy mikor öregszik a kutya, akkor már inkább szerez helyette újat?!
Nem helyette, te tényleg nem tudod értelmezni, amit írtak? Van két kutyájuk, ami mellé keresne egy harmadikat, hogy legyen játszópajtása a labinak, mert a tacsi már nem játszik vele, mivel öreg.
Attól még a tacsi remek elkényeztetett nyugdíjas kanapékutya lehet a továbbiakban is.
" Elsősorban társ kellene és nem házőrző"
Hol írta, hogy szerinte a labi házőrző?
na meg ez: 'Mindenféleképpen fajtiszta kutyust'
miért? egy keverék nem ér fel az ő vágyaival?! -.-
30-40 ezer ft-ért nincs fajtatiszta
menjetek el egy menhelyre,rengeteg kutya van ott akik igazi társak lehetnek
Biztos hogy fajtiszta lesz a kutyátok, hiszen én még nem igazán láttam mókus-kutya keveréket. :D
Az, hogy fajtatiszta lesz-e, viszont kizárt. 30-40 ezerért csak fajtajellegű keveréket kapsz, akivel jól átvernek vagy pedig pár héten belül elpusztul. Az is lehet, hogy komoly betegségei lesznek, így 30-40 ezer tízszeresét is rá kell majd költened a kezelésére. Mindezt a szülők szűretlensége miatt. Ne spórolj egy kutyán! 100 ezerért már lehet kapni egészsége és gyönyörű fajtatiszta, törzskönyves kutyákat. Bármilyen fajtában (na persze nem a legdivatosabbakról beszélek, mert azok 200-300-nál kezdődnek). Ameddig csak ennyit szánsz egy kutya megvételére addig csak menhelyben gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!