Hol tudok mopszhoz ruhát és egyebeket venni?
Ruhát felejtsd el.
Többit a Fressnapfban vagy webáruházban meg tudod venni.
Hát, nem tudom melyik városban laksz, de a lehetőségek szinte határtalanok. :)
A legtöbb helyen vannak kisebb állatfelszerelés üzletek is, ott is körülnézhetsz, vagy a nagyok sok helyen ott vannak, mint a Fressnapf, vagy az AlphaZoo.
Ha ezek nincsenek a közelben, vagy drága, vagy csak nem tetszik a kínálat, akkor rrengeteg webshop is van, ha mindent egyszerre egynél veszel meg a kutyádnak jó eséllyel eléred azt az összeget, ami felett ingyen szállítanak.
A teljesség igénye nélkül:
Zooplus
Zoofast
Petissimo
Acanashop
Tápfutár
Petnet
Petdream
Állatwebshop
Állatishop
cupak.hu
Pet-fish.hu
Állatáruház
Centrumzoo
kedvencwebshop
ez utóbbiban pl van külön kutyaruha menüpont.
Egyébként lehet, hogy fog fázni egy kicsit télen a mopsz, de szerintem mondjuk ha megmozgatod míg kint vagytok nem szabadna megfáznia, csak ha ácsorog a hidegben, vagy extrémen fagy kint.
Ha csak a hideg miatt szeretnél neki ruhát, szerintem az simán belefér, vehetsz neki valami praktikus, egyszerű, testhőtartó kabátot.
Télen úgyis a tappancsaira kell jobban odafigyelni a sózás miatt. Ha kimarja krémezni, ha nagyon belvárosban laktok, és a sót nem tudjátok kerülni, akkor kutyacipőt érdemes neki megfontolni még esetleg.
Ja, és kimaradt, hogyha ráérsz várni a cuccra, és tudsz mondjuk angolul, akkor ott van az Ebay is, vagy az Aliexpress.com, mindkettőn ki lehet fogni jó cuccokat olcsón, többnyire ingyenes szállítással, csak az lassú...
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!