Van olyan kutya ami a Mopszhoz hasonlít (pl úgy "röfög":D) de lehet kint tartani az udvaron?
Francia Bulldogok is "röfögnek", de őket sem szabad kint tartani az udvaron. Kistestű kutyát nem teszünk ki az udvarra, akkor válassz egy kicsit nagyobb testűt, olyat mint pl az Ausztrál Juhászkutya, vagy a Beagle, ilyen közepes testűekre gondolok.
Egyébként az általad favorizált "röfögés" az egy betegség, a francia bulldogoknál kifejezetten fajtabetegség, így gondolom a mopszoknál is. Ne akarj röfögő kutyát, ők ugatni szoktak, vegyél malacot, ha röfögni szeretnéd hallani az állatot. A kutyáknál ez betegség..
figyi ebből is látszik, hogy neked divatkutya kell.
Szerinted jó dolog a röfögés, hogy már fel van tolva a plafonra annak a szerencsétlen kutyának az orra, és örül, ha levegőt tud venni???
A francia is elsők között van, az anatómiailag rossz irányba elvitt kutyák között!
Igen, marha poénos, hogy röfög!!!!:(
Neked NEM való kutya!!!!
Nem azzal van a bajom, hogy pl Franciát szeretnél, hanem azzal, hogy neked egy jó poén, mert olyan vicces ahogy röfög, pfff........
22L
Én bírom amikor szuszognak:D
Nem tudtam hogy betegség, úgy tudtam minden mopsz ilyen.
Nekünk Cane Corso van, és ő is röfög, amikor szimatol, és amikor alszik, akkor szokott horkolni, és néha nagyokat felhorkant:) De tök aranyos, néha idegesítő, de mi így szeretjük!
És mi udvaron tartjuk, hisz nagytestű állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!