Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy Amerikai Stafford...

Kovács Kevin kérdése:

Ha egy Amerikai Stafford kölyöknek hasmenése van, mi a betegsége vagy mit kell vele csinálni?

Figyelt kérdés
Az én Amerikai Stafforom két hónapos.(Ha lehet ennek megfelelően írni a választ)Köszi!

2014. aug. 17. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, a hasmenés valóban a kutya fajtájától függ.

A másik, amitől függ, az a kutya kora.

Na jó, viccet félretéve, ebből PONT nem lehet tudni. Ha a hasmenés 1-2 nap alatt elmúlik, és a kutya egyébként jól van, akkor én nem szoktam pánikolni, de ha a harmadik nap is tart, vagy eléggé súlyosnak tűnik (esetleg hányással is jár), akkor az fertőzésre utal, és irány a doki.

2014. aug. 17. 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan opció,hogy állatorvos,fel sem merült?
2014. aug. 17. 10:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek írom!Ez már a harmadik nap,hogy hasmenése van!A második kommentelőnek!Még nem vittük el és pillanatnyilag nem is fogjuk!
2014. aug. 17. 11:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első kommentelő megírta a kérdésedre a tökéletes választ.

S igazad van, még véletlenül se vidd orvoshoz a napok óta hasmenéses kutyád, neten keresztül biztosan meg lehet gyógyítani, nem is tudom minek vannak az állatorvosok :(

2014. aug. 17. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ja és azt reméled hogy itt választ adunk rá mert olyan zsenik vagyunk, állatorvos meg csak dísznek van? Elviszed meggyógyul, nem akkor vagy igen vagy nem. két hónapos kutya könnyen kiszáradhat ha folyton fosik. Akár bele is halhat. Mióta van nálatok és hány hetesen került hozzátok?
2014. aug. 17. 11:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Augusztus 17-én hoztuk.Ekkor voltak 8 hetesek.Amúgy azéert nem visszük el állatorvoshoz,mert a mai állatorvosok nagy fosok!
2014. aug. 17. 16:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor keresel egy másikat. nem mindegyik az.
2014. aug. 17. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a pénzt sajnálod rá.Ha később nagyobb baja lesz,megoperálod otthon a konyhaasztalon vagy megvárod,míg meghal és veszel megint valami retek szaporítótól egy másikat?

Minek neked kutya?És ha a begyepesedett agyad szerint minden doki szar,akkor hogy oltatod be?Otthon kotyvasztasz oltóanyagot és beadod neki?

2014. aug. 17. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy beoltatja???
2014. aug. 17. 18:06
 10/13 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Valószínüleg vírusos fertőzés...vagy orvos, vagy kertben ásott gödör...
2014. aug. 18. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!