Szerintetek ez túl nagy mértékű fogyás? Lent
Nagytermetű (32 cm - es a marmagassága) bolognese kan kiskutyám
5,5 kg volt, mielőtt elmentünk nyaralni. (Panzióba adtuk) Mikor hazaértünk 3 hét múlva, csak 5,1 kg volt. Itthon pedig alig eszik.
Látszik is rajta hogy soványabb. Ez a 40 dkg túl nagy fogyás, vagy a 3 hét alatt normális? A kutyus ugyanúgy életvidám, jókedvű , csak a súlya változott. Szinte lehetetlen hogy férges legyen, mert nem rég kapta meg a negyedéves féreghajtót. Amúgy 3 éves lesz január végén.
Szerintem sem gond, valószínűleg hiányoztatok neki.
Ha nem kedvetlen, nincs látványosan összeesve, és nem látod betegnek, akkor valószínűleg csak hiányolt titeket, és emiatt fogyott le.
Mikor én elutaztam, és a barátaim vigyáztak a cicámra, ő is nagyon lefogyott mire hazaértem, pedig szinte jobban odafigyeltek rá, elkényeztették, mint én, mégis mikor hazaértem, az amúgy nagytestű macskát olyan könnyű volt felemelni, mint a pelyhet. Miután hazajöttem két hét alatt összeszedte magát, megint jó nehéz :)
Szóval ha eszik, ne aggódjatok ő is visszaszedi amit lefogyott, miután megnyugodott, hogy megint veletek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!