Hogy hívják a kutyátokat?
Csupán kíváncsiságból kérdezem, hogy végül ki milyen nevet választott anno a kutyusának és hogy mi alapján. :)
Ha van kedvetek, írjátok le a fajtáját és a korát is. ;)
Hasso (ejtsd: Hasszó), egyszerû könnyen kimondható német nevet szerettem volna.
Németjuhász, 3.5 hónapos
Mázli-azért lett Mázli,mert 8 testvére közül csak ót és még egyet hagytak meg,a többit elaltatták.Csehbajszos-labrador keverék és 2 éves.(A labradorra nem nagyon hasonlít).
Bodri-ö a másik.Tacskó keverék és már 10 éves.A neve csak úgy jött.
Yeti (ejtsd: Jeti).
Anyukája: Foxterrier
Apukája: Nem tudni :DD
6 éves kisfiú. :)
A nevét arról kapta, hogy úgy néz ki mint egy Jeti
Pajti.
11 hónapos.
Kaukázusi.
Mert egy pajtás kellett, meg amúgy is ő egy kis bohókás, mókás szőrgolyó. Jó nagy golyó :D
Yuba - 4 éves szuka amstaff, a környékbeli fodrászatban így hívják az orosz kozmetikust
Django - másfél éves herélt amstaff, az új Tarantino-film főszereplőjéről kapta a nevét, mert ugyanolyan eszeveszett
Aramis, cane corso, 10 éves (azt hiszem, nem kell magyarázni, hogy miért kapott ilyen nevet:))
Dexter, amstaff, 5 hónapos (jelentése: jobb oldal, de jelenti még, hogy szerencsés, reményteljes)
Van egy labrador szuka kutyám, aki három éves.A neve Lordi.A neve csak úgy jött.
És van egy fél éves beaglem, akinek én a Luna nevet akartam, de végén Luca lett.És azért lett Luca, mert illett rá. (meg ismerünk egy cuki labradort, akit Lucának hívnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!