Nektek hogy hívják a kutyátokat? és miért adtátok neki ez a nevet?
Az én kutyám neve Kyra.
Kutyavásárlás előtt épp egy Stephen King könyvet olvastam, (címre már nem emlékszem)és abban volt egy kislány, akinek a jelleme tetszett, és a neve is, és mivel nem volt épkézláb ötletem egy jó kutyanévre így Kyra lett :)
Akkor azt hittem,hogy milyen kis egyedi neve van, de utólag kiderült,hogy ennél a fajtánál ez a név nagyon népszerű :(
Úgyhogy Az én egyedinek hitt Kyrám egy tucatnév, de annyi baj legyen, aki viseli az igazán egyedi :)
Egy ismerősömnek a shar-pei kutyáját hívták Lüszinek, így az én staffordshire terrierem is Lüszi lett. Illik rá a név, kis aranyos jámbor lélek.
a másik kutyám egy labrador keverék szuka, ő Bobi lett, jobban mondva Pandacsöki Boborján (Laár Pur Laár Társulat után szabadon) Igaz hogy szuka a kutya, de már az előző elődje is Bobi volt, ugyancsak szuka kutya így örökölte. De a következő kutya már nem Bobi lesz, hanem egy méltóságosabb más név, amit eddig kutya nálunk nem viselt.
Van egy csíkos bullterrier ivartalanított szukám,Bütyök.Akitől vettem babaként,adta neki ezt a nevet,mert az arcán volt egy kis csontkinövés,később ahogy nőtt,eltűnt.Másik kutya fekete-fehér bullterrier,Kormi.Őt ezzel a névvel kaptuk.
Előző bullterrierem,fehér kan,Jingo volt.James Harriott angol állatorvos könyvében szerepelt egy ilyen nevű fehér bullterrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!