Mi van akkor ha a kutyámnak nagyobb igénybevételnek kitett kutyák számára készített tápot adok, annak ellenére hogy nincs nagy igénybevételnek kitéve?
Figyelt kérdés
német juhászkutyának venném. És a Belcando Adult Active tápról van szó.2014. aug. 13. 20:12
1/3 anonim válasza:
Miért nem adsz neki normál Adult tápot? (van ilyenje is a Belcandonak)
Egyébként szerintem ha azt a mennyiséget adod neki ami a zacskóra van írva akkor hízni fog mert az Active táp több "energiát" tartalmaz, de ugyanakkor azt se lehet felmérni normálisan szerintem, hogy mennyivel kevesebb kéne neki ebből a típusból max kísérletezés útján de az meg nem tenne jót neki, úgyhogy én nem ajánlanám. Mintha egy normál aktivitású ember egy sportoló több ezer kalóriás étrendjére állna át.
2/3 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy nagy igénybevétel? mert sokat mozgatom a kutyám, ha nem tudok akkor kertben lakik és mindig levezeti sok futással a feles energiáit. Azért akarok ilyent mert sima tápot adok neki és nem tud hízni pedig egy kicsit rá férne.
2014. aug. 13. 20:50
3/3 anonim válasza:
Mi az a sok? Csak mert lehet napi 2x1,5 órát futsz vele mondjuk és egy embernek az soknak tűnhet de neki egyáltalán nem az. Nagy igénybevétel pl a szoptatós szuka, a munkakutyák, a rendszeresen (heti többször) agilityző kutyák, napi szinten vadászó kutyák. Egyébként a legegyszerűbb ha elviszed a dokihoz/tenyésztőhöz, hogy nézzen rá szerinte sovány-e a kutyád, vagy mérd meg a súlyát/magasságát/neme és ez alapján is el lehet dönteni milyen súlyba kéne lenni, mert lehet csak szerinted sovány de az a standard súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!