Akik fajtatiszta kutyakölyköket kéregetnek ingyen az interneten milyen felindulásból teszik? Van olyan aki bedől ezeknek a szövegeknek?
Figyelt kérdés
"szeretnénk egy mini yorkiet" nincs rá pénzünk.... tudjátok a szokásos:S2010. jan. 13. 15:54
11/25 anonim válasza:
ELÁRULOM!
A legtöbbje ráadásul szukát keres.. Na vajon miért? Mert szaporítani akarnak.
Jön az olcsó duma, hogy egyedül van a kutyuskájuk, bla-bla bla... Kell mellé egy másik. Vagy: kislányomnak keresek yorkie szukát. Csak yorkiet? Csak szukát? Milyen fura...
12/25 A kérdező kommentje:
Igen:((( ezt is megfigyeltem... undorító
2010. jan. 13. 18:44
13/25 anonim válasza:
Buta emberek, rossz esetben szaporítani akarja a lehető legnagyobb haszonnal.
14/25 A kérdező kommentje:
de tudnak így szerezni kiskutyát? bedől valaki ezeknek? ugye nem:S
2010. jan. 13. 20:00
15/25 anonim válasza:
Hát szerintem a szaporítok a nagyon beteges, nyakukon maradt kutyákat biztos megpróbálják elpasszolni.
16/25 anonim válasza:
A másik típus: jaj, csak egyszer hadd szüljön, nem akarom ettől megfosztani, tőle szeretnénk kiskutyát... Aztán születik 8, és nem tudnak velük mit kezdeni. Valahogy így is "keletkezhetnek" azok a kutyakölykök, akik aztán ingyen ki tudja, milyen gazdihoz vagy akár szaporítóhoz kerülnek.
17/25 anonim válasza:
és ráadásul majdnem mindegyik 1 éves, vagy beteg kisgyerek szive vágya. Multkor volt, hogy vak kislánynak kértek yorkit. Tudom, hogy ez ocsmányul fog hangzani, de egy vak kislány honnan tudja, milyen a yorki, és ha még sosem látta ,szegénykének nem mindegy milyet simogat?
18/25 anonim válasza:
Itt is elkezdtek kutyakölyköket kéregetni. A minap valaki szuka dalmata kölyköt keresett ingyen... :-(
Szerencsére a moderátorok sokkal aktívabbak mostanában, mint pár hónapja, és ma már nem létezik ez a kérdés.
19/25 anonim válasza:
Kedves 23:00-ás válaszadó,értem amit mondasz,de valahogy nem ilyen példát kellet volna felhoznod:(
És igazatok van
20/25 anonim válasza:
Pár hete-hónapja én is feltettem ezt a kérdést. Le is lettem ugatva(csak stílusosan..) rendesen, hogy talán én még nem próbáltam meg soha minőségi terméket venni a lehető legolcsóbban? Ez esetben a hiba bennem van. No komment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!