Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ez a fajta szeretet...

Normális ez a fajta szeretet a kutyám felé?

Figyelt kérdés

van egy 8 hónapos keverék kutyusom.nem értem azt az érzést amit érzek iránta.állandóan puszilgatom,ölelem,simogatom.mindent elkövetek hogy jól érezze magát.eddig ez szerintem normális.de!amire mások felhívták a figyelmemet:minden körülötte forog.hozzá igazítom az időmet.pl.nem vállalok olyan munkát ahol neki sokat kellene egyedül lennie,vagy este.pedig elvan.vagy pl.ha alszik,akkor mindig leellenőrzöm hogy szuszog-e,él-e?folyton leellenőrzöm a testét hogy minden rendben van-e?ha máshoz odamegy miközben én is ott vagyok,akkor fájdalmat érzek.folyton azon gondolkodom jó e neki,jó gazdája vagyok-e?normális ez?volt 2 kutyám,mindkettőt elveszítettem.az egyik 13 évet volt velem,a másik 1,5 évet.nagyon megviselt az elvesztésük.6 évet vártam egy új kutya érkezésére.és nagyon féltem őt.olyan okos.van valami a tekintetében.nem tudom mi az de ha a szemébe nézek,sírhatnékom van.elakarták altatni,az utolsó pillanatban mentem érte.8 hetes volt akkor.

íme ő most: [link]

és 8 hetesen: [link]

2010. jan. 13. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

15:29-es vagyok(első)

Én is panelban lakom a westiemmel:) semmi baj nincs vele:)

2010. jan. 13. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális! Addig a pontig amíg nem gyerekpótló, mert ő kutyus szeret lenni nem gyerek! És addig amíg te vagy falkavezér! Puszilgasd, szeretgesd, de ne tegyed azt amíg ő akar, mert akkor ő lesz a főnök és az a kutyának nem jó! Ha szereted akkor te vagy a főnöke!

Én is így szeretem a kutyáim és furcsán is néznek rám...

2010. jan. 13. 16:37
 13/20 A kérdező kommentje:
a neveléssel nincs gond.én vagyok a falkavezér.még azt is megtanulta hogy én megyek ki az ajtón elsőnek.azért nevelve van.
2010. jan. 13. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az én kutyám: [link]

Én is nagyon féltem. Ha anyukám megengedné beengedném a házba és akár a szobámba is aludhatna, de sajnos nem lehet. Akármit megtennék érte.

2010. jan. 13. 18:06
 15/20 A kérdező kommentje:
nagyon szép kutyus.ő milyen fajta?
2010. jan. 13. 18:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, de azért elfogadom, hogy van néhány kutya-barátja és nagyon nagy örömmel nézem, ahogy bírkóznak, vagy kergetőznek.

Gyönyörű kutyus, hosszú életet kívánok neki!

2010. jan. 13. 18:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a gyermek témával, mint te, és lehet azért viselkedünk így az állattal, te a kutyusoddal, én a cicusaimmal., mint már írtam egyszer, ez az anyai érzés lehet, vagyis én így tudom elképzelni ezt.

30/N

2010. jan. 13. 18:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Tündéri kiskutya!!! Valószínűleg nem dolgoztad fel előző két kutyád elvesztését. Egy angol műsorban is ugyanez volt, ott ültetett egy fát a gazdi, rászögelt egy emléktáblát a kutyái nevével, alátemette a kutyái hamvait, ezzel feldolgozta és normálisan tudott élni új kutyájával.

Nem jó a kutyának a túlzott szeretet, "megfojtod" vele hogy folyton utána jársz, egy pillanatra se hagyod ott, csak egy jó tanács...

2010. jan. 13. 19:35
 19/20 A kérdező kommentje:
én is 30 éves vagyok.utolsó:neked igazad van.lehet őt ez nyomasztja,és nem tud felhőtlen boldog lenni.nem akarom hogy később stresszes legyen ez miatt.
2010. jan. 13. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:
15:41-es vagyok nem kifejezetten azért nem lehet mert panel, hanem van lakótárs és egy öreg cicus, aki nem tudná megszokni. Majd ha lesz saját lakásom biztosan lesz. :)
2010. jan. 14. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!