Normális ez a fajta szeretet a kutyám felé?
van egy 8 hónapos keverék kutyusom.nem értem azt az érzést amit érzek iránta.állandóan puszilgatom,ölelem,simogatom.mindent elkövetek hogy jól érezze magát.eddig ez szerintem normális.de!amire mások felhívták a figyelmemet:minden körülötte forog.hozzá igazítom az időmet.pl.nem vállalok olyan munkát ahol neki sokat kellene egyedül lennie,vagy este.pedig elvan.vagy pl.ha alszik,akkor mindig leellenőrzöm hogy szuszog-e,él-e?folyton leellenőrzöm a testét hogy minden rendben van-e?ha máshoz odamegy miközben én is ott vagyok,akkor fájdalmat érzek.folyton azon gondolkodom jó e neki,jó gazdája vagyok-e?normális ez?volt 2 kutyám,mindkettőt elveszítettem.az egyik 13 évet volt velem,a másik 1,5 évet.nagyon megviselt az elvesztésük.6 évet vártam egy új kutya érkezésére.és nagyon féltem őt.olyan okos.van valami a tekintetében.nem tudom mi az de ha a szemébe nézek,sírhatnékom van.elakarták altatni,az utolsó pillanatban mentem érte.8 hetes volt akkor.
íme ő most: [link]
és 8 hetesen: [link]
Nagyon aranyos kutyus:) Szerintem normális,nagyonis felelősségteljes gazdi vagy:)Biztos "büszke rád":) Sajnálom az előző kutyujaidat:S:S(Mármint,hogy elveszítetted őket)
Sok szerencsét a továbbiakhoz;)
Szerintem normális. Én is ugyanígy érzek. :) Szóról szóra.
Vagy akkor én is nemnormális vagyok? :O :D
Ne aggódj! Énis pont így vagyok vele! :) Ezt a kérdést én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__558524-baj-ho..
Nagyon édike a kutyód, itt az enyém:
utolsó:a te kutyud is helyes!
egyébként lány vagyok,és már nem tini.sajnos nem lehet gyerekem és szerintem ezért is kezelem őt így.vagy nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!