A kolyok kutyam odakap nekem ha elveszek tole valamit de meg morog is . Ezt miert csinalja, hogy szoktassam lerola? 3 es fel honapos a kiskutya
Húha, valami nagyon elromlott...
Milyen fajta kutya? Semmi tekintélyed nincs előtte. Ha már 3 hónaposan visszaharap, mi lesz később? Vedd komolyan, mert ez nem tréfa.
Próbáld először is kézből etetni, lehetőleg trükkök (ül, fekszik, pacsi stb.) ellenében, mert ha rájön, hogy tőled jön a kaja és nem alanyi jogon jár, hanem melózni kell érte, automatikusan jobban fog tisztelni.
Amikor odanyúlsz és rád morog (nem is muszáj megvárni a morgást, elég, ha a szeme sanda villanását már elkapod), akkor ragadd meg a nyakán a bőrt, kicsit emeld meg és dühösen förmedj rá. Lehet, hogy visítani fog, vagy morogni, harapni próbál - nem azért visít, mert fáj neki, hanem a felháborodástól, úgyhogy ne engedd el, amíg teljesen le nem nyugszik és meg nem adja magát.
Ezt pedig gondosan olvasd el és fogadd meg: [link]
Nekem is volt ilyen problémám a kiskutyámmal anno, megharapott, mikor el akartam venni a játékát. Bevallom, reflexből pofon vágtam - tudom, hogy nem ez a legjobb módja, és utólag bántam is, bár nem ütöttem nagyot, de ez elég is volt hozzá, hogy soha többé ne legyen ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!