Magyar agár kennel-melyiket?
A közeljövőben magyar agár kiskutyát szeretnék, viszont nem vagyok képben a jelenleg is működő kennelekkel. Apróhirdetéses oldalakban nem bízom túlzottan - viszont, a magyar kennelek weblapja kb az özönvíz idején frissült utoljára.
Szóval, tudna valaki megbízható magyar agár tenyésztőket ajánlani?
köszi!
* A dologhoz hozzátartozik, hogy elsősorban hobbi és nem kiállítási célokra szeretném a kiskutyát
** bár ki tudja, mit hoz a jövő :)
Hobbi: nézni, gondozni, sétáltatni, tanítgatni, játszani vele etc.. tudod, amit egy Akármilyen Kutyával lehet.
Csak én ilyen gyönyörűséges fajtájúval szeretném ezt tenni :)
Kiállításra, versenyre nem szeretnék menni ( most ezt mondom 100%-ig biztosan, aztán ki tudja, mi lesz néhány agártulajként eltöltött év múltán..)
Igen, nézegettem az említett kenneleket már, csak így nem-agarasként egyelőre nehéz a döntés.
Na meg, mindig is ilyen szerelmes típusú gazdi voltam. Macskám, border colliem, többi állatom is úgy kerültek hozzám, hogy elmentem megnézni őket és BAMM megláttam Az Én Állatomat, jött a nagy szerelem és jöttek velem haza :D
Csak amíg ezt, ismerős tenyésztőkről lévén szó, velük megtehettem, egy tök új "agár világban" gondolom ez nem lehet, hiszen többnyire előjegyezés van, sokan szeretnének ilyen kiskutyákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!