Golden retriever mellé magyar vizsla?
Igen, Golden mellé vizsla, szerintem nem rossz! ;)
Amúgy szép dolog volt ez a menhelyes dolog!
De hát itt nincs kérdés. Leírtad, hogy értesz a kutyákhoz, felelős gazdájuk lennél, feltételezem, hogy a kutyafajtákat is ismered valamennyire, nyilvánvaló, hogy senki nem fogja azt mondani, hogy "húúú neeee, csak azt ne".
De tessék azért: igen, jó ötlet a golden mellé egy vizsla.
Eredetileg menhelyi kityát fogadtam volna örökbe, de én hosszú távra tervevek kutyát.
??? A menhelyi kutya amolyan rövidtávú kutya csak, vagy mi?
Kedves utolsó!
Én mindenképp fajtatiszta kutyát vennék, ahol a szülők be vannak vizsgálva. Egy menhelyi kutyák általában szaporítottak sajnos. :( Így egy tenyésztői kutya jóvalta tovább él, és nincsenek betegésgei, de ha van, akkor az elmondja a tenyésztő.
Másrészt azért írtam így le, mert megszakad a szívem a menhelyi kutyákért. És így nem egy kutyát mentettem meg, hanem sokkal többét. Plusz így gondoltam néhány ember nem fog itt beszólogatni, hogy jaj, én rá se nézek e menhelyi kutyákra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!