Nektek milyen kutyák tetszenek és miért?
Figyelt kérdés
De olyan kutyákat mondjatok amelyeket inkább a jelleme szerint választottatok2014. aug. 8. 13:35
11/16 anonim válasza:
Westie! ;) (West Highland White Terrier) Mert nagyon cuki, okos, és régen vadász volt. Kedves, szereti a gyerekeket, rohangálós tipus. ;)
12/16 anonim válasza:
az agarak jelleme nagyon tetszik, hogy nyugodtak, szeretnek lustálkodni és nagyon érzékenyek, igénylik a nyugodt légkört a családban.
13/16 A kérdező kommentje:
A kedveceiteket rakjátok 10-es skálába
És kinek milyen kutyafajtája van és olyat szeretet volna?
2014. aug. 11. 14:00
14/16 Ghtyshd válasza:
Nekem keverékem van (az anyja Foxterrier volt, az apja nem lehet tudni). szóval terrier keverék vagy mi. :) Kicsi voltam, amikor kaptam, ezért nekem ez is jó. A farka nagyon hasonlít az Akitai Inu vagy a Szamojéd kutyáéhoz.
15/16 anonim válasza:
A borderes vagyok.
Azt hogy érted, hogy a "kedvenceinket rakjuk skálába"? Úgy értelmeztem, hogy "írjátok le a tíz kedvenceteket, sorrendben". Akár ez volt a kérés, akár nem, eleget teszek neki:D
1. Border collie
2. Ír szetter
3. Husky
4. Ausztrál juhászkutya
5. Golden retriever
6. Bearded collie
7. Samoyed
8. Belga tervuren
9. Hovawart
10. Dalmata
És neked?:)
16/16 A kérdező kommentje:
Úgy értetem ahogy értelmezted nekem beagle kutyám van
1 kelpie
2 ausztrál pásztor
3 border collie
4 ausztrál juhász
5 belga juhászok (mind a 4)
6 orosz agár (barzoi)
7 husky
8 vadkacsa vadász retriever
9 vizsla
10 horvát juhász
Bár van amikor a sorend változik
Bár minden kutyafajtát szeretek
2014. aug. 26. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!