Nektek milyen kutyák tetszenek és miért?
Boxer!!!:D
Nagyon ijesztő, vérebes külseje van, de a világ legaranyosabb kutyája!:)
Bernáthegyi :) Imádom a nagytestű kutyákat. + nagyon barátságos is, és segítőkész :)
Amúgy nekem bármilyen kutya jó. Nem vagyok túlzott válogatós.
Magyar vizsla: régebben nem tetszett küllemre, de azóta jobban megismertem a fajtát és nagyon megtetszett a jelleme. Aztán meg már a külleme is :)
Rottweiler: régebben egyáltalán nem voltam értük oda, küllemre egyáltalán nem tetszett, jellemre meg nem igazán ismertem, féltem tőlük. Aztán úgy alakult, hogy lett egy saját kanom. Azóta persze teljesen más róluk a véleményem, tudom, hogy sok a félrenevelt, félreismert roti és hogy nincs velük igazából semmi gond. Hihetetlenül hálás és szeretetéhes kutya és hát egy percig sem kell félnem mellette :) Tény, hogy meg kell tanulni kezelni, de ha rájössz a "nyitjára", csodálatos társ válik belőle.
Dobermann: régi álmom egy dobi. Küllemre lenyűgöző, de jellemre lehet, hogy egy kicsit sok lenne nekem, úgy értem túl pörgős.
Orosz-fekete terrier: neki nem igazán ismerem a jellemét, de küllemre gyönyörű.
Ír farkaskutya: gyönyörű és hát egy nagy bújós maci. Higgadt és előkelő.
Golden/labrador retriever: küllemre nem igazán tetszenek, de a jellemük igen. Talán ha kicsit kevésbé lennének amolyan "mindenki kutyája", akkor még jobb lenne, dehát ők ilyenek :)
Kb. ennyi.
Yorkshire terrier - a terrierek temperamentumát nagyon szeretem
Agarak - az agarakét is :D
Border collie. Nagyon szeretem, hogy ennyire hiperaktív, és az ember soha nem unatkozik mellette.:)Mindenhova jön, futni, kirándulni, a városba, úszni, nyaralni. Iszonyú okos, és ezt tapasztalatból mondom. Az enyém több, mint 50 trükköt tud, pedig csak 2 éves. Már alig bírok újabbakat kitalálni neki.:D
És hát a külleme... Az valami varázslatos. Az én szememben ők a világ legesleggyönyörűbb kutyái. Ha a környéken sétálunk, mindig megállítanak, és megdicsérik, hogy milyen szép, meg simogatják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!