3 hónapos kölyök kutyámnak ma reggel óta hasmenése van eddig kétszer, a második székletében vér is volt, de nem sok. Nagy baj van?
Hívtam az állatorvost azonnal, de csak egy családtagjával tudtam beszélni,és ő azt mondta, hogy holnap reggel ér csak haza a doki. :(
Vidéken(tanyán) élünk, az autót a párom elvitte mert dolgozik vele.
Meg vagyok ijedve nagyon!
De leírom az előzményeket, hátha valaki tud segíteni holnap reggelig.
Kedden hoztunk egy 3 hónapos kölyök kutyát egy ismerősünktől, aznap elvittük orvoshoz, ellenőriztettük. Átnézte az oltási könyvet,mindent rendben talált.
De viszont a táp amit kaptam a kutyával együtt olyan kevés volt, hogy tegnap reggel elfogyott.Arkwrights nevű táppal etetett, az első két napon normális széklete volt.Probáltam ezt a fajta tápot venni, de egyszerűen sehol nem kaptam, így vettem egy kicsi csomagos Purina pro plant kölykök kutyáknak, a méretére valót, tegnap esti széklete hígabb volt már, de ma reggeli kétszeri piszka hasmenés. Én a tápváltásra gyanakszom, hogy nem volt átmeneti váltás. De a netet bújva olvastam parvo, meg bélfertőzésről is, a vér miatt. De nem látom, hogy bágyadt lenne, csak éhes, mert nem mertem adni neki az új eleségéből. Mit adhatok neki enni, mert éhes?
A táp nem okoz véres székletet. Gyanús, hogy esetleg parvos a kutya, azzal meg minél hamarabb orvoshoz kell fordulni!! Esetleg ha kapott csontot, vagy valami élesebb dolgot lenyelt, az is felsérthette a beleit, és az is vérezhet.
Adj neki nyugodtan enni és igyon is!
Megkérdeztem a nagyit, adott e neki enni a száraz tápon kívül.Azt monta a maradék gomba pörkölt szaftot tésztával! Mert éhes volt a kutya!!
Ha jól tudom a gomba mérgező a kutyának!
Ki bírja reggelig? A dokit nem érem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!