Gondoltátok volna ezt egy beagle-ről?
Figyelt kérdés
Pesten lakok,és a kerületben lakik egy beagle,akit már régebben is láttam a házunk előtti réten engedelmest gyakorolni.Ma amikor sétáltam a kutyámmal (aki egy golden),akkor találkoztunk velük,és beszélgettem a gazdijával.A kutyája sok engedelmes versenyen indult,jó eredményeket is szerzett.Hetek múlva fogja az IPO1-es vizsgáját letenni.Őrző-védőzik is.Kértem,hogy mutassanak pár dolgot az engedelmesből,meg is tették.Nagyon ügyes a kutya.Én is járok a goldimmal ktyasuliba,de az a beagle 100X ügyesebb az enyémnél.Ti gondoltátok volna ezt egy BEAGLE-ről?Hogy lehetséges ez?2010. jan. 12. 18:29
12/14 anonim válasza:
Nekem 3 kutyám van egy beagle egy német juhász és egy shi-tzu. A beagle a legjobb az engedelmességi feladatokban! Könnyen túltesz még a német juhászomon is. A beagle nem hülye csak olyan gazdának való aki eleget tud foglalkozni vele, hogy okos kutya váljon belőle.
13/14 anonim válasza:
Létezik. Azok a beaglek hülyék, akiknek hülye a gazdájuk. A beagle egy nagy gyerek.Nem szabad minden kis dologért leszidni.Amúgy az ismerősöm beagleje letett egy csoó vizsgát+egy halom agillity versenyen volt+őrző védőzik(hozzáteszem: jobban mint a németjuhászok)És nagyon benne van a beagle vér, mivel törzskönyves. Megfelelő foglalkozással bármelyik kutya lehet okas(kivéve a csivavát XD)
14/14 anonim válasza:
attól még mert beagle mért lenne hülyébb mint egy goldi?nekem is beaglem van mégis tök okos a beagle szökős és őt el lehet ereszteni meg ez egy kutya személyiségétől függ meg a beaglek okosok és tanulékonyok csak sokat kell velük foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!