Gondoltátok volna ezt egy beagle-ről?
Figyelt kérdés
Pesten lakok,és a kerületben lakik egy beagle,akit már régebben is láttam a házunk előtti réten engedelmest gyakorolni.Ma amikor sétáltam a kutyámmal (aki egy golden),akkor találkoztunk velük,és beszélgettem a gazdijával.A kutyája sok engedelmes versenyen indult,jó eredményeket is szerzett.Hetek múlva fogja az IPO1-es vizsgáját letenni.Őrző-védőzik is.Kértem,hogy mutassanak pár dolgot az engedelmesből,meg is tették.Nagyon ügyes a kutya.Én is járok a goldimmal ktyasuliba,de az a beagle 100X ügyesebb az enyémnél.Ti gondoltátok volna ezt egy BEAGLE-ről?Hogy lehetséges ez?2010. jan. 12. 18:29
1/14 anonim válasza:
nem hülye... minden kutya tanítható csak az nem mindegy h milyen a gazda hozzáállása...
2/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy kicsit felcserélted a szereplőket és te vagy az a beagle-s? :) Nem gondoltam volna és ezután sem fogom gondolni. Azért mert egy ilyen, attól még nem lesz az összes. Az őrző-védő manapság meg csak a zsákmányszerző ösztönre épít, nem a védő-ösztönre, szóval ettől nem fogja megvédeni ha sötétben megtámadják az utcán... Aki eddig nem kedvelte az ezután sem fogja, aki meg igen annak úgyis mindegy, ha már szereti.
3/14 anonim válasza:
Úgy lehetséges hogy az a kutya megfelelő gazdinál van. Minden beagle ilyen lenne ha megfelelő gazdinál lenne és nem olyan személyeknél akik csak disznek tartják.Én is járok a kutyámmal suliba és itt 3 beagle van és mind borzaztó okos.Amugy szerintem minden azon múlik hogy a kutya jó kezekbe kerüljön,föleg egy beagle.
4/14 anonim válasza:
Bármilyen kutyát meglehet tanítani. Nem lehet, hogy ők már hamarabb tanulták mint ti?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem én vagyok a beagles.Én nem igazán szeretem a tulajdonságaikat a beagleknek.Ezért vagyok meglepődve.
2010. jan. 12. 18:37
6/14 A kérdező kommentje:
Az lehet,hogy hamarabb,sőt biztos,mi csak fél éve kezdtük.
2010. jan. 12. 18:38
7/14 anonim válasza:
Nekem is beagle-m van. Egyik beagle-s ismerősünknek is rendkívül fegyelmezett a kutyája.
Az enyém még tanulgat, de ő is rettentően okos.
Csak foglalkozni kell vele, következetesen nevelni. Nem csoda, csak látszik hogy törődik vele a gazdája. :)
8/14 anonim válasza:
Az őrző-védő nem csak a zsákmányszerző ösztönre épül manapság, mint régebben sem!
Lehet a ti sulitokban igen, de nálunk nem!
Ennek ellenére zsákmányból fel lehet egy nem őrző-védő fajtát is készíteni IPO I.-re, bár nekem nem tetszik, mikor ilyen kutyák bohóckodnak a pályán.
Annyi szép kutyás sport van, nem tudom miért kell őrző-védőzni egy vizslával mondjuk...
9/14 anonim válasza:
Ja sajnos nálunk csak annyiból áll hogy rongyozás, meg a kart elkapni, elhurcolni a végén. Én meg állok ott mint egy hülye mert az én kutyám magasról lesz*r más embereket ha játszani akarnak vele.... -.-" Mondjuk nem is rendőrkutyákat képeznek...
10/14 anonim válasza:
Létezhet ilyen, mint ahogy agilityző beagle-k is vannak. Lehet, hogy ő egy kivételes kutya olyan gazdival, aki nagyon jól kezeli a beagle rossz tulajdonságait. De ez nem azt jelenti, hogy aki engedelmes versenyekre akar járni, az feltétlenül beagle-t vegyen, csak azt, hogy akinek van tapasztalata, kitartása, tudása, az elérheti ezt egy beagle-vel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!