Ti befogadnátok az utcáról egy kutyát?
Csak kíváncsiságból. Barátnőm befogadott egyet...Az autók előtt rohangált, zsupsz bedobták a kocsiba, állatorvos,stb..
Kiraktak táblákat hogy: Találtuk! De a végén megtartották, ma 6 éves Pamacs névre hallgató, cuki Bichon Havanese. :)
Valahogy így néz ki: [link]
Nem pont ugyanaz a kutya! De így néz ki! ;)
Légyszi meséljétek el, hogy ti, hogy fogadtátok be őket, vagy befogadnátok-e őket, vagy mit csinálnátok egy "utcai" kutyával!? Köszi a válaszokat! ;)
Az első kutyánk pont így került hozzánk, bátyám egyszer hazaállított egy kb fél éves full keverék kutyával, akit a népligetben talált. Anyukám megengedte, hogy három napig maradjon, hogy gazdit találjunk neki. Hát mondanom sem kell, 12 évesen hagyott itt bennünket, de sosem fogom elfelejteni...
Illetve volt olyan is, hogy ballagtam haza és a nyomomba szegődött egy pici szőrgombóc. Megsajnáltam, felkaptam az ölembe és vittem haza, közben kattogott az agyam, hogy hogyan magyarázom ezt meg a barátomnak, meg hol van nyitva orvos a környéken, és út közben jött velem szembe egy kb 5-6 fős csoport, akik pont a kutyát keresték fényképpel mindennel felvértezve, így szerencsés véget ért a történet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!