Nyakörv vagy hám? Flexi póráz az jó?
Nem kell válogatni pórázok közt. (annyira)
De minden esetre ha van otthon valami póráz ami akár 10-20 éves is lehet, akkor azt használd. (mert ugyebár régebb jobb minőségű volt minden)
De ténylég! Ha otthon van valamilyen póráz (lehet akár roncs állapotú is) akkor azt használd. (A külső nem minden!!!)
Köszi. Sajnos nincs otthon póráz. Volt előző kutyánk, de neki nem hiszem, hogy megvannak a régi felszerelései.
Amúgy köszi!
Az első, és a legfontosabb, egy jól nevelt kutya NEM HÚZ egy kicsit sem a séták során.
Nekünk van hám is, nyakörv is. Fix és flexi póráz is. Az, hogy flexi pórázon szabadabban tud mozogni, engem nem zavar, mert tudom, hogy szófogadó. A flexit is "érzi", nem megy olyan messzire, hogy megfeszüljön. Ha mégis, akkor lassít magától, nem kell neki külön mondani.
Sulit végeztem vele, és többek között ezt is, nagyon szépen megtanulta.
Ha tökéletesen megy láb mellett akkor mindegy, ha gondok vannak vele akkor csak és kizárólag nyakörv+rendes póráz. Flexi+hám kombinációval nem lehet tanítani egy kutyát normálisan.
Istenigazából én nem tudom mi a jó a flexiben, semmivel sem fárad le jobban, viszont h*lye gazdi kezében öröm nézni, amikor az út közepén rohangál a kutya 5 méteres flexin, vagy acsarkodik másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!