Gyerek mellé Németjuhász?
Figyelt kérdés
Kertes házban élünk,kinnt lenne a kutyus,szóval nem éjjel-nappal lennének együtt. A férjem németjuhászok mellett nőtt fel,én is nagyon szeretem őket. Járna suliba a kutyus,taníttatva lenne. Ma megkaptam,hogy a németjuhász a legveszélyesebb,mert farkas kutya és nem vagyunk normálisak,lenyúzza a gyerekek bőrét,meg ilyeneket mondtak nekem.... és meg csak forgattam a szemeimet.... 8 hetesen hoznánk el. mit gondoltok? Ja a gyerek 2,5 éves.2014. aug. 5. 21:09
11/11 Butuska11 válasza:
Én 5 éves voltam, mikor a szüleim hazahoztak egy németjuhász kölyköt. Órákat eljátszottam vele napi szinten egyedül (kergetozes, focizas, télen hogolyozas, szankozas). Nyuztam és olykor szivattam is szegény kutyát. Meg előfordult az elején 1-2 rossz gyerekes mozdulat,pl meghúztam a farkát, a kutya meg automatikusan kapott hátra, és mivel látta, hogy csak én vagyok, emiatt a saját farkaba harapott. Szüleim jól le is szidtak mikor meglátták, többet nem csináltam. Én tanitgattam, apoltam a bundáját, szedtem össze a kakijat, meg ügyeltek arra, hogy legyen előtte friss víz. Legjobb társ volt gyerekként, mai napig álmodok vele, pedig már 13 éve nincs velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!