Nem vagyok fantáziátlan, csak nem tudok találó, kislányos, de ugyanakkor vagány nevet adni a szuka törpe uszkárunknak, aki október végén születik. Milyen nevet adnátok?
Nem feltétlen angol nevet adnék neki és elcsépeltet sem. Valami viccesre gondoltam. Erre szeretnék pár ötletet, javaslatot kérni.
Valamint milyen a természetük, mennyire jönnek ki a macskákkal, egyéb tapasztalatok?
Szerintem legfeljebb két szótagosban érdemes gondolkozni, ahogy te is mondtad, valami jó pattogóst, eredetit
Részemről ezek ugranak be:
Csini, Szamba, Gida, Írisz, Csacska, Ánizs, Menta, Bizsu, Lutri, Tipli, Cinkos, Hetyke, Kacér, Cifra, Bodza, Zápor, Tüzes, Zacc, Ménkű, Rába, Kökény, Majré, Mese, Fahéj, Rumli, Rege, Málna, Parázs, Pisze
Ami a macskát illeti, ha kiskorától szoktatod hozzá a kutyus, a kergetését pedig következetesen tiltod, jóban lesznek, ha a cica is úgy akarja :)
(Ha a macska felnőtt és ő nem akar barátkozni, akkor csak ellesznek egymás mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!