Lenne egy kérdésem! Honnan tudnék október 20-ig egy nagyon fiatal Havagnese kan kiskutyust szerezni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 16:45
1/8 anonim válasza:
Mi az akadálya? Nem igazán értem.
2/8 anonim válasza:
a nagyon fiatal az a minimum 8 hetes kor. tenyésztők akkortól adnak csak örökbe, ha korábban elszakitják a szülőktől bizony nem tanul meg fontos viselkedési formákat.. (bár én ugy látom hogy a legtöbb kutya amit 8 hetesen hoztak el szintén nem tanulja meg ezeket és konfliktusa lesz belőle más kutyákkal, ha nem kutyákhoz viszik...)
3/8 anonim válasza:
Tenyésztőkkel vedd fel a kapcsolatot.
Vagy a Bichon fajta mentésnél is érdeklődhetsz 8-9 kutya van most náluk szerintem vannak fiatalabbak is.BÁr nagyon fiatal alatt nem tudom mit értesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2013. szept. 15. 18:05
5/8 anonim válasza:
Rendes helyről,ha ajándékba szeretnéd,sehogy.Egyébként tele van hirdetéskkel az expressz,illetve kennelek honlapját nézegesd,vannak itt ott kutyák,de nem tudom,hogy kanok e.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. szept. 16. 20:50
7/8 Babber_Havanese válasza:
Semmi képp se expresszről! Ott csak a szaporított ronda és beteges kutyákat hirdetik...nincs az a pénz amiért onnan vennék. Amit a kutya árán megspórolok, azt az orvos majd be is hajtja rajtad a kezelések során!
Venni csakis tenyésztőtől!
www.havanese.lap.hu
(Kiskutyák születtek a Pearl Eyed Bears, a Bien Carados és a Domoszlói-Vadász kennelben!)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2013. szept. 23. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!