SOS! Így nem lehet utcára vinni! Széttépi a kutyákat! Mi legyen vele?
Van egy 6 éves Golden retriver-Német juhász keverékem.Majdnem 60kg és akkora mint egy medve(szinte)
Nem tudom sétáltatni vinni,mert nagyon húz.(apa sem bir vele hát még én 14 éves létemre)De nagyon szeretem.Csak a gond,hogy sok a kóbot kutya errefelé,sőt még nagyobb testűek.És egyből odajönnek ha meglátnak az utcán kutyával és persze az enyém fogatcsattogtatva könyörtelenül cibálja...Tudom tudom szájkosarat rá!De amúgy egyáltalán nem aggresszív emberekkel,imádja a gyerekeket.Nem lehetne valahogy tolerálni ezt a viselkedést?Múltkor már minden ermet beleadtam hogy visszarántsam egy labradortól,akivel összeverekedett,de nem bírtam,erre jött egy ismerős és elzavarta a labit az én kutyusom meg húzott mint állat én meg leültem hátha így vissza tudom majd fogni,ehejett végighúzott a betonon...
kép róla: [link]
amúgy kan,és a nőstényekkel is összeverekszik!
*Laktok
Es az ivartalanitas az nem artana. Sok betegseg veszelytol megszabadulna es a szuka kutyak se erdekelne ot annyira stbstb..
Tanitsatok otthon az alapokra mint mar irtam tagado szo h NEM tudja azt h marad,azt is tudja h hozzam, tudja szora es kezjelre azt h ul es fekszik, es mint irtam porazzal lehessen vezenyelni. Ha ezeket megtanitottatok neki utana vigyetek setalni es mas kutyakkal ismerkedni stbstb.. ha ez nektek nem megy kutyasuli.. ha egy olyan kutyanak megy neki akinek van gazdaja esha felhelent titeket a kutyat el is altathatjak mivel vad!! Tanitsatok ha nem megy ne erdekljen titeket h milyen messze van de kutyasuli!
"de nem lehet neki megtanítani semmit nagyon buta :/ "
Ilyen nincs. Te nem tudod megtanítani, mert nem tudod, hogyan csináld. Ezért kéne kutyasuli, méghozzá jó, nem az első szembejövő, hanem olyan, ahol kifejezetten foglalkoznak ilyen problémákkal. Ja, messze van, ja, drága, de ha egyszer ott van, akkor oda kell elmenni, vagy kihívni házhoz valakit (szintén nem az elsőt, akinek a hirdetését megtalálod, hanem aki ebben a témában gyakorlott).
Jah es ne huzza a porazt. Tanitsatok meg neki azt h labnal menjen es rantsatok a porazon vagy huzzatok a porazon amikor huz a kurya es mondjatok neki h nem (de erejesen mondjad neki azt h NEM,ne uvols vele csak erjesen mondjad neki)
Ha valami segitseg kell vagy tipp.irj privatban
Es nem a kutya buta... okos o csak foglalkozni kell vele.:)
Ha vmiben meg segithetek mintar irtam irj privatban vagy erre az email cimre
bikmakvevo@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!