Miért nem eszik a kiskutyám?
Tegnap érkezett meg a 8 hetes yorki kiskutyánk. Ahol eddig volt, ott házikoszton, élt, de én nem szeretném azzal etetni, mert nálunk a házi étel mindig elég fűszeres, és az nem jó neki. Úgyhogy főztem ki neki külön csirkehúst csont nélkül, áztattam neki kutyatápot( A juniort sem tudja megrágni még), kapott fűszermentes zöldséglevest, de egyikből sem evett. A húson nyammogott egy kicsit. Lehet a meleg miatt, vagy az új környezet miatt nincs étvágya? Esetleg hagyjak ki egy fél napi etetést?
Egyébként meg életvidám, játékos nagyon, követ mindenhová, nem tűnik betegnek. lőre is köszönöm a segítséget. :)
Az a megoldás, hogy ha kölyköt veszel magadhoz, akkor felkészülsz rá, hogy van bélműködése, és megoldod úgy, hogy ne zavard össze az ezzel kapcsolatos "neveléssel". Szobakennel, vagy gyerekráccsal elkerítés, de akár eleve olyan helyről is veheted, ahol már nagyrészt szobatiszta volt (ami ugye nem a haver általában), és akkor sokkal kevesebb ideig lesz kellemetlen a dolog. Vagy ha ez mind nem tetszik, akkor nem kell kölyköt venni, lehet felnőttet, vagy növendéket örökbefogadni :)
Amúgy nem rosszindulatból mondtam, csak keress rá itt gyakorin, hogy kutyapelenka, vagy szobatisztaság, nagyon sokan ráb*sznak, hogy rászoktatják a kutyát az otthon ürítésre, és aztán nem akar leszokni róla, vagy például a szőnyeget is belenkának nézi, esetedben meg például virágládákat, vagy akár egy doboz legót is nézhet alomnak később, és egy szavad se lehet, ha nekiáll odakakálni, mert te tanítottad meg rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!