Mennyibe kerül egy 5-6 hetes roti táplálása? Etetése? Eltartása? (Legdrágább, legolcsóbb)
azért érdekli, mert pár kérdéssel lejjebb, már ott az előző kérdés is.. http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__593995-napi-h..
gondolom ez:D:D:D 6 hetesen meg kell kapnia az első oltást... mire elhozod a kutyát, jó lenne, hamár felkészülten várnátok... játékok, tál, póráz, ez az amaz..nem két forint lesz az tuti... attól függ, mivel akarod etetni... én azt javaslom, prémium minőségű, nagy testű kutyának való puppy táppal etesd... a tápon rajta van az etetési útmutató...
Sziasztok!
Azért érdekel, mert nemsokára elhozunk egy picikét és nem ez az első hogy mindenki azt mondja nekem hogy nagyon korai elhozni ilyen kicsin (6hetes). Kicsit félek, hisz mi lesz ha nem eszik?Stb? Ez az első és nem akarom hogy bármi baja legyen. Ugyanakkor félek attól is hogy lelkileg se sérüljön h elválasztjuk 6 hetesen.
Ennyi.
Első vagyok: Természetesen el lehet hozni 6 hetesen ha már szoktatva van a szilárd táplálékra is. DE mindenképp nézz neki anyatej pótlót is. Igen van olyan tenyésztő aki oda adja 6 hetesen. Én korainak tartom de megoldható. Hiányozni fog neki a mamája ezért célszerű valami nagyobb plüss kutyát (vagy valami állatot) oda tenni a helyére mintha az lenne az anyukája amihez hozzá bújhat. Mindenképp az legyen az első ha elhozod hogy elviszed állatorvoshoz hogy megkapja a hat hetes oltást. (ez fontos) Etesd gyakran cumisüvegből és folyamatosan szoktasd rá a szilárd táplálékra. Prémium tápot adj neki legalább egy éves koráig (Royal Canin stb.) Ezek drágák nyilván de megéri mert ekkora fejlődik a legjobban. Később már elég lesz a közép minőségi tápokból adni neki (pl. Happy Dog) Ajánlottam egy oldalt amin vannak tápok (leírás és ár is) nézegesd nyugodtan. A kezdő csomag mindenképp drága lesz sok mindent venni kell neki nem beszélve az oltásokról!
Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van még akkor írj, akár megadom az msn címemet is és segítek szívesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!