Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legolcsóbb és legdrág...

Melyik a legolcsóbb és legdrágább tk-s kutyafajta? És miért pont ezek?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy mindenhol más-más árak vannak,de ugy átlagosan?

Kb ár?

Szimplán kiváncsiságból kérdezem.

2010. máj. 10. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha jó tenyésztőket nézünk, sztem egy magyar fajta a legolcsóbb, mert nagyon nem felkapott: a mudi vagy a pumi.

Legdrágább a fáraókutya.

2010. máj. 10. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen a mudi elég olcsó, gondolom azért mert nem tartanak sokan.
2010. máj. 10. 16:35
 3/6 Akiteki ***** válasza:
50%

Legolcsóbb az ingyen kutya. Ha mondjuk jó barátságban vagy a tenyésztővel és ad egy kutyát társtulajdonba. Fajtától függetlenül.

Legdrágább az egy különlegesen jó törzskönyvvel rendelkező híres tenyésztőtől származó kutya kiállítási célra. Szintén fajtafüggetlen.

2010. máj. 11. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is a mudi... 30-40 ezerért már jó kutyát kapsz. Nem tudják az emberek hogy mi jó, hülyék... Nem baj, legalább nekünk marad a nagy titok a tökéletes kutya más meg rohanhat a béna divat után. :)
2010. máj. 11. 14:17
 5/6 Akiteki ***** válasza:
27%

Számomra messze van a mudi a tökéletes kutyától.

De attól még te vagy a hülye.

2010. máj. 11. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Az a te bajod. :) Nem neked írtam hanem általánosan. És nem is értesz a kutyákhoz azt látom... Igenis függ a fajtától az ára... És persze majd szépen nézek a tenyésztőre és ad társtulajdonba, mi? :) Van még mit tanulnod. Ehhez kb az kell hogy az életben egyszer szülessen egy tökéletes kutyád akit nem tudsz megtartani mert akkor már túl sok lenne és az életben egyszer találsz egy olyan tökéletes embert akiben megbízol na akkor lesz társtulajdon... Persze a normális tenyésztőknél... Azt nem csak úgy osztogatják mint a szórólapot...
2010. máj. 11. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!