Golden retriever kennel? Melyik ajánljátok?
13 éves lány vagyok és szeretnék egy golden retrievert. Mindenképpen kennelből szeretnék. Természetesen én venném meg a kutyát, és a felszerelést is hozzá.
Köszönöm, de nem kérek abból, hogy gyereknek nem veszünk kutyát, meg nem való nekem stb...
Van 150-250 ezred egy Goldenre és még pluszba vagy 300-400 az összes felszerelésére, állatorvosra, váratlan kiadásokra, kutysulira, kutyakozmetikára? Hát oké...
Ha jó minőséget veszel mindenből, valamint nem 1 darabot, akkor benne lesz egy millióba is a kutya egy éven belül is akár.
13 évesen ha mindezt finanszírozni tudod, akkor jó sok zsebpénzt kaphatsz! :)
Egyébként Golden kenneleket itt találsz: [link]
Nevesebb tenyésztőnél lehet 300 körül is egy kölyök.
Igen? Egy szigetelt kutyaház 100? Mi most vettünk egyet(dobermann-nak) és érdekes módon nem volt annyi, és jó minőségű...
Nem hinném, hogy minden ennyi lenne. Nem a "legüberhiperszuperebb" cuccokat kapná, de normális dolgokat...
13 évesen nem is tudom, hogy van-e felelősségtudatod (kutyához).
Ismerek még nálad idősebbeket is, akik rosszul nevelik a kutyáikat. Én "oké"-nak látom, hogy kutyát akarsz, de azért a szüleiddel is beszéljél a tartásáról, mert lehet 10 sőt 20 állatod, az nem bizonyítja, hogy gondozni is tudod. - a Kutya érdekében beszélek
6.
Köszönöm, végre egy normális válasz.
Anyummal beszéltem, engedné a kutyust. Jelenleg is van egy kölyök kutyusunk. De majd csak 1-2 év múlva lenne meg, mert mire összegyűjtöm rá a pénz...
6-os vagyok :)
de milyen felszerelés kéne? azért szerintem anyukád is spórolna a pénzeddel.
Légyszíves írd le, miket vennél neki meg. (Csak, hogy leellenőrizzem, hogy tényleg szüksége van-e rá)
Ha, esetleg valaki belém kötne: Igen, nekem is van kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!