Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik golden retriever...

Melyik golden retriever kennelt ajánljátok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kiváncsi,hogy ki honnan vette a kutyusát.Én az Erdőskerti kennelt néztem ki,de valahol úgy hallottam,hogy onnan inkább munka célra vesznek kutyát.Ez igaz?Mert én csak családi kutyának szeretném.A Shinig Gold-ot is néztem,az a kennel még nagyon tetszik,csak ott mostmár sajnos nincs eladó szuka kutyus. :(

Nekem a sötétebb szinűek tetszenek,szóval inkább olyanokat ajánljatok légyszi.

#Golden retriever kennel
2014. máj. 4. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:

A [link] , a [link] és a [link] a legjobb szerintem. Nagyon jó idegrendszerű, értelmes kutyáik vannak, rendszeresen járnak kiállításra, és a kölykök is nagyon jó minőségűek.

De őket is tudom ajánlani:

Strawberry Goldens, Velvet Charm, Wind Lovin, Bonett Bride, Golden von Schwarz, Gáláns.

Ha megengedsz még egy tanácsot: Ne az alapján válassz tenyésztőt, hogy éppen akkorra legyen ott kölyök, amikorra te azt eltervezted. Erre nagyon ritkán van lehetőség. Sokkal fontosabb az, hogy egy jó küllemű, egészséges, jó idegrendszerű kutyusod legyen. Hidd el, megéri várni egy jó kölyökre.

2014. máj. 4. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted nem jó az erdőskerti kennel?

Ott most épp egy olyan párosítás van ami nekem megfelelne.

2014. máj. 4. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg az a gond,hogy én még tanuló vagyok,szóval mindenképp nyáron kéne a kutyus,jövő nyár meg még túl messze van és addig várni.. :/
2014. máj. 4. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az Erdőskertit nem ismerem azért nem írtam, de biztos nem lehet rossz az sem. Ahogy nézem szűrések és eredmények is vannak. Ha tetszenek a kutyusok és a tenyésztő is szimpi, akkor nyugodtan vehetsz innen kutyát. Ezt a "munkacél" dolgot pedig a tenyésztőtől kérdezd meg.
2014. máj. 4. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi :)
2014. máj. 4. 19:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a Wind Lovin' kennel oldalát mindenképp nézdd meg,mert ott hamarosan lesz egy alom. :)
2014. jún. 5. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Uppsz,ezt nem ide akartam... :D
2014. jún. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!