Foxi kutyusom nagyon fel a viharban, meg igy is hogy itt ulok mellette. Mit lehetne vele csinalni?
Én nem a gyógyszeres módszerrel kezdeném.
Szóljon hangosabban a TV vagy rakj be zenét,hogy ne hallja a vihart. Csinálj úgy mit ha semmi gond nem lenne, ne éreztesd hogy gond van. Ha pátyolgatod, babusgatod szerintem azzal rontasz a helyzeten.
Ne idegeskedj :) Ha te is érezteted vele, hogy jujj, vihar van, akkor még jobban fog félni.
A tévé, rádió, jó ötlet, sőt, akár játszhatnál is vele ilyenkor egy kicsit. Ha azt érzi/látja, hogy te letojod a vihart és hú de boldog vagy, akkor idővel ő is feloldódik majd :)
Hat az ejjeli nagy zuharet atveszeltuk, viszont legkozelebb bevetem ezeket, amiket irtatok es kevesebbet fogom istapolni :)
koszonom szepen.
Ezt az enyim is szokta. Séta után minden előzetes figyelmeztetés nélkül malacvágtából föl az ölembe, és ott szunyókál tíz-húsz percet. Utána szerencsére elzsibbad a combcsontjaim nyomásától, és lelép. :)
Íme: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!