Van egy Amerikai Stafordshire terrier 8 hetes kan kutya és folyamatosan harapdál és ha rászólok vagy bármit mondunk neki folytatja tovább van hogy morog is rá és csak őt harapdálja mit tegyünk vagy talán nem fogadja el? Köszönjük előre is a választ!
Nekem is amstaffom van, már kemény 4 hónapos. :)
Ő is harapdált. Csak annyit csináltam, hogy rászóltam: Nem! és ellöktem. Határozottan, de nem durván.
Amikor evésnél belenyúltam a tányérjába csak akkor morgott meg. 2-3-szor megtéptem a nyakbőrét, bevallom, nem finoman. Azóta amikor etetés van, rohan a helyére, hasra vágja magát és csak akkor eszik, ha engedélyt kap. Ha belenyúlok, akkor félrehúzódik.
Mindig legyél szigorú, határozott és KÖVETKEZETES. És ez mellett szeresd nagyon, foglalkozz vele sokat, fáraszd fizikailag és szellemileg is.
Én azért járok vele suliba, hogy kutyákkal legyen együtt (falun lakunk), meg tudom tanítani, amit tudnia kell.
Viszont rettentően élvezi a sulit, azt, hogy együtt dolgozunk.
Érdemes kipróbálni :)
Ajánlom a klikkeres tanítást. Jó buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!