Normális ha egy tenyésztő kölyökáron ad el egy felnőtt szukát?
Nem egy nagy hírű tenyészet de nekem szimpatikus. Érdeklődtem hogy van-e kölyök eladó, mondta hogy nincs most, de van egy 2 éves, 2x-es kitűnő szukája a saját kanjától, akit kölyökáron eladna, mert más vérvonalból szeretne vásárolni. Szerintetek, ez így lehetséges? (Nekem még mindig olyan érzésem van kicsit hogy túl-szép-hogy-igaz-legyen...)
Egyáltalán, mire számíthatok egy ilyen kutya esetében? Jól nevelt, jól szocializált, csupa álom? :D
Szerintem örülhet, ha kölyök áron el tudja adni, nemhogy még többet kérjen érte, hiszen mindannyian tudjuk, hogy milyen a kuvasz helyzete és hogy a vásárlóknak mennyire kis része szeretne kölyök helyett felnőtt kutyát.
Találkozzatok, beszéljétek meg és remélem, hogy minden rendben lesz és a kutyus is szimpatikus lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!