Egy normális nevet szeretnék, az új Husky kiskutyánknak. Ötletek?
Figyelt kérdés
Édesanyám ilyen "Mazsi" meg hasonló neveket akart adni neki, de ez számomra olyan idétlenül hangzik.. Tudtok ajánlani pár normális nevet...?2014. júl. 29. 11:18
1/12 anonim válasza:
Nem írtad, hogy fiú, vagy lány. Számomra is az ilyen "Mazsi", "Morzsi" "Füles" és egyebek inkább keverék kiskutyákhoz valók. Szomszédom is pl. a Borderjét Morzsának hívja, ami nekem nagyon szokatlan, mert sem színében sem fajtájában nem illik hozzá. Bocs, ezzel nem sokat segítettem, de tényleg megírhatnád a nemét. Valami elegánsabbat tudnék elképzelni.
3/12 anonim válasza:
Ino (bocsi, de egyből ez ugrott be a Naruto-ból), Akamaru (bocsi, de nem bírom nem leírni ezeket), Sasuke, Tacuki, Inu, Sango (ez nagyon tetszik), Kohaku, Totosai, Jinta, Ururu, kenpachi, yachiru
4/12 anonim válasza:
Hangzatos, amiket a 3. leírt, de ezek közül úgy kellene választani, hogy könnyen kiabálható legyen. A pergős mássalhangzós szavakat nehezebben értik, az a szerencsés, ha olyan magánhangzó van benne, amit könnyen tudsz nyújtani, hangsúlyozni.
5/12 anonim válasza:
3-as vagyok :)
:DD de nem bírtam ki, hogy ezeket ne írjam le :P
Bocsi :DD
6/12 anonim válasza:
Ha kankutya:
Akira
Aron
Brunó
Casper
Dexter
Ha szuka:
Cara
Eve
Lea
Molly
Barney
Ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. :)
8/12 anonim válasza:
A törzskönyvi nevét becézd, ha nincs jobb ötlet.
9/12 anonim válasza:
Valami orosz nevet is adhatnál neki.
Szása, Iván, Igor, Vladimir, stb.
Vagy legyen Deres, Harmat, ilyesmi...
Ha lány, akkor Dáma is lehet :)
10/12 anonim válasza:
Nekünk 2 huskynk van Akela és Démon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!