4 hónapos puli keverék kiskutyánknak kihullott a tejfoga, normális ez?
Figyelt kérdés
Kiskutyánk 4 hónapos, elől az egyik tejfoga kihullott, és a másik lóg, ez normális, vagy nem az? Ki fog nőni neki? Mitől lehetett, attól, hogy mindent megrág, és nagyon szeret harapdálni, vagy ez normális?2009. máj. 26. 12:38
1/9 anonim válasza:
Ez normális. 4-6 hónapos korban veszti el a tejfogait.
2/9 anonim válasza:
Istenem... ma már volt egy ilyen kérdés. Azért látszik hogy nem vagy tisztába azzal milyen egy kutya, meg az alapvető dolgokkal, mert akkor ezt tudnád. Mivel az a neve ahogy te is írtad hogy tejfog, ezért normális hogy kihullik, mint egy kisgyereknek...
3/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, csak szerettem volna megtudni. Én már felneveltem egy 8 éves kutyát, neki nem hullott ki, most a mienknek már elől nem is lesz foga ha kiesnek, csak megijedtem, nem tudtam kitől megkérdezni, ezért gondoltam ide fordulok,de nem vettem figyelembe, hogy vannak rosszindulatú emberek is a földön és nem kedvesen válaszolnak, hanem leszúrnak, kérlek máskor ne írj ha csak durvát tudsz. Kérdeztem és választ vártam, nem kioktatást, mert a te válaszodban nem volt tartalom, csak leszúrás.
2009. máj. 26. 13:37
4/9 A kérdező kommentje:
Az első kérdezőtől kérdezem, hogy ha kihullanak a fogai, akkor nyomban nőnek majd az újak, mert elől nem lesz foga és nagyon rosszalkodós kiskutya, harapdál, mindent tép. Minden foga kihullik, vagy csak elől?Köszi!
2009. máj. 26. 13:40
5/9 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy elgondolkodhatna kedves válaszolóm, hogy miért ad 66 %-ban hasznos válaszokat, én 100 %-kat adok általában, csak ennyi.
2009. máj. 26. 13:41
6/9 anonim válasza:
LOL:D Persze, nem hullott ki a 8 éves kutyádnak kiskorában a tejfoga. Hát besz*rok:D Minden kutyának kihullik. Jesszusom, ezen nagyot röhögtem:D Meg hogy nem lesz majd elől foga, kész, fetrengek:D
7/9 A kérdező kommentje:
Felejtsél el mostantól!!
2009. máj. 26. 22:14
9/9 anonim válasza:
LOL :D
Tejfoga minden emlős állatnak van, és azok bizony ki szoktak hullani,a helyükre csontfog nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!