Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a kutyád legviccesebb szokása?

Mi a kutyád legviccesebb szokása?

Figyelt kérdés
Esetleg videó róla?
2010. jan. 10. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19:20 vagyok, azt meg elfelejtettem írni hogy amikor el akarom tőle venni az ürüléket amit eszik akkor mindig morog, meg ilyen sunyin néz xD
2010. jan. 10. 19:21
 12/24 anonim válasza:
nekem shar-peim van ő úgy horkol hogy lazán haljuk 5szobával arréb
2010. jan. 10. 19:25
 13/24 anonim ***** válasza:

Pulim van. Ha leszidom, hanyatt fekszik, és "megadja" magát.

A macskától eltanulta a nyújtózkodást.

A lépcsőházban horkol, és én a ház másik felében hallom.

Mikor sétáltatom mindig körbejár, és a póráz rám tekeredik :D

2010. jan. 10. 20:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy ez másnak vicces, szerintem undorító, amit a kutyánk csinál. A a többi kutya fülét rágja.
2010. jan. 10. 20:38
 15/24 anonim ***** válasza:

Az én kutyám tavaly még félt a gázkonvektortól. De idén rájött, hogy onnan jó meleg jön, lefekszik vele szemben és a lyukon nézi a lángot. Van, hogy nagyon felforr a kutya és olyankor rámorog a konvektorra és meg is ugatja. :D

Ja és utál fürdeni, ahhoz képest nyáron mindig befekszik a zuhanykabinba és ott hűsöl. :D De ha fürcsi van, akkor pórázzal kell kikötni a zuhanyzóba, különben kiugrik. :D

2010. jan. 10. 21:34
 16/24 anonim válasza:
100%
Ez a konvektoros nagyon tetszett! :D
2010. jan. 10. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Boci kutyám: mániákus tolvaj. Fehérnemű és harisnya fetisiszta :) Imádja a szerzeményeit eldugdosni a lakás leghihetetlenebb pontjain. Pl: zokni a terráriumban o.O

Zigmund kutyám: napjában legalább kétszer "megőrül", s az ágyon pattog- pörög, fejre áll, lepottyan, visszapattan. Egy pillanatra abba hagyja a dühöngést, hogy lelkesen csóválhasson, aztán kezdi elölről.(ilyenkor röpülnek a párnák, takaró szanaszéjjel) Tiszta dinka :))

2010. jan. 10. 22:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Minden reggel amikor felkelek, az az első, hogy megyek ki hozzá a télikertbe, akkor elkezdi rázni a fenekét, és teli fogsorral "vigyorog". (dobermann)
2010. jan. 10. 23:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Egy fotelben alszik a szobámban ami az övé, de most a nappaliba is vettünk egy fotelt, néha oda is felmászik és ha észreveszem, rászólok és először olyan viccesen elkezd dobolni a farkával.

Meg általában a hátán alszik az is aranyos :)

Meg amikor ugrál, elkapja a frizbit.

Meg amikor más kutyákkal játszik néha olyan vicces hangokat ad ki, hörög meg furcsa fejet vág :)

2010. jan. 11. 06:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem bull terrierjeim vannak!És az egyik tiszta ideg ,ha sz@rnia kell:))))))))Szerintem nincs rá ideje!Annyi mindent kell szétrágni,tönkretenni a kertben!
2010. jan. 11. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!